nie ma zasadnych powodów do takiego uwalania, to czysta manipulacja, dłużej nie może być tolerowana trzeba brać za d...., bez znaczenia minister, woźny czy inny spekulant
Sory ale jezeli myslisz ze KNF coś z tym zrobi to jestes w mylnym błędzie .....KNF moze za twoją kase zrobić szkolenie z narciarstwa zjazdowego dla prezia i pracowników , mówiąc twoją kase mam na myśli podatki które wszyscy płacimy Co nie zmienia faktu ze spółka długoterminowo jest jak najbardziej ok ...długoterminowo , emerytalnie , tak to widzę , jak bedzie jeszcze lepsza promocja to jeszcze dokupię więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i tyle
Też tak myślę, grubasy kombinują jak tu umęczyć jeleni żeby oddali akcje po 11 z uśmiechem na twarzy i się zacznie jazda w góry, mogę czekać i parę lat bo 30% zysku to dobra lokata.
czemu my się prosimy o dewidendę jak jakieś zawszone psy? Pod pretekstem inwestycji można tak bez końca..Najlepiej iść na łatwiznę , zamiast się wykazać inwencją.Chętnie bym swoje sprzedał ale te moje osczędności spadną o połowe- tyle co roczna pensja M.T- a miesięczna prezesa ..Nawet fundusze inwestycjne nie przekazują całych zysków na inwestycje! Pan jako minister sprawuje pieczę nad spólkami SP - a nie jest pan jedynym właścielem .Sprawować pieczę - patrz ewangelia
no tak, i zachowują się jakby byli właścicielami w 100 % jedyna nadzieja w dystrybucji energii do samochodów elektrycznych, coś się szykuje chyba , ze względu na smog
Giełda warszawska , po prostu opatrzyła sobie największy margines indeksu energetycznego na giełdzie , chyba dzięki głównemu pierwiastkowi CO 2 w powietrzu :)))
Spółki energetyczne doszły do abstrakcyjnych wycen, porównywalnych swego czasu do KGHM-u na poziomie 20 zł, Lotosu po 6,50 zł, czy Amiki po 3,50 zł. W końcu zawsze przychodziło otrzeźwienie, przyjdzie i tutaj..