Dnia 2018-03-12 o godz. 19:51 ~AuricG napisał(a): > Wysil się i sprawdź :) powiem tak... Rewelacyjna informacja. Wymiana RN , NWZA za parę chwil. Chude lata za nami
no pewnie ze rewelacyjna wiadomosci ostatni szczur opuscil poklad teraz idzie nowe czas na zwolanie wza
Wszystko się może zdarzyć, chociaż dziś podejrzanie zgasł żar na 6. 2 paczki poszły, reszta uciekła. Sztuczny popyt ustawili. Szkoda, bo ładnie to wyglądać zaczynało. Niewiele brakowało by popyt przewyższył podaż - na punkcie styku. Jutro możemy być świadkami ciekawej sesji. Może nawet w tym tygodniu będziemy mieli info o NWZA.
Dnia 2018-03-12 o godz. 21:19 ~Elchapo napisał(a): > A po drugie NWZA tu nic nie zmieni, tu jest potrzebny inwestor i konkretny kierunek rozwoju.
zgadza sie ale po 5gr mozna kupic i zakopac,poki co ja zarabiam na krezusie jestem od 1,40 tam zasieg 12zl jak przejda 6zl po korekcie malej pozdr elchapo to dzis czekamy na 5gr;))
Dnia 2018-03-13 o godz. 08:24 ~Elchapo napisał(a): > Skoro jesteś taki zawodnik to za 10 k Krejziego sam zrobisz tutaj 0,10 i wejdziesz jaki inwestor he.
Dnia 2018-03-13 o godz. 08:24 ~Elchapo napisał(a): > Skoro jesteś taki zawodnik to za 10 k Krejziego sam zrobisz tutaj 0,10 i wejdziesz jaki inwestor he.
ales mnie ubawil jak dadza wezme 5gr jak nie to nie nic nie bede podbijal ty podbij bo ponoc jestes taki grubas inwestor na wza byles to wiesz lepiej niz my elchapo
Eeee.. Elcio wie tyle co i my. Raz trafił i przywarła do niego ranga eksperta w dziedzinie :) Zwróćcie uwagę na zmianę retoryki. Wcześniej "pompka, już czas, i takie tam", teraz gdy się zagęściło zwiastuje zaczepienie 5gr... sprzedaje "tropy", na które wpadnie upośledzony pies, więc... Przydałoby się tu więcej merytoryki, ale co zrobić...
Dnia 2018-03-13 o godz. 08:39 rf- napisał(a): > Eeee.. Elcio wie tyle co i my. Raz trafił i przywarła do niego ranga eksperta w dziedzinie :) Zwróćcie uwagę na zmianę retoryki. Wcześniej "pompka, już czas, i takie tam", teraz gdy się zagęściło zwiastuje zaczepienie 5gr... sprzedaje "tropy", na które wpadnie upośledzony pies, więc... Przydałoby się tu więcej merytoryki, ale co zrobić...
dokladnie rf nic dodac nic ujac to zwykly spekulant czytam te jego wypociny od pol roku widac ze to spekulant ale jakie to perly dawal boa term