• Kierunek idt Autor: ~Leszek [89.64.37.*]
    Myślę, że ten tydzień pokaże nam w którą stronę będziemy zmierzać.
  • Re: Kierunek idt Autor: ~xxxx [159.205.91.*]
    ucieczka, prezesa
    rezygnacja RN
    zagozenie egzekucja dlugów
    NA PEWNO zmieni ten dwu letni trend :) :)

link
  • Re: Kierunek idt Autor: ~Ulica [94.254.146.*]
    No i FF 80%. Ale zostawiłem sobie malutki pakiecik gdyby zdarzył się cud.
  • Re: Kierunek idt Autor: ~wieczny [89.229.211.*]
    I po co te głupie gadanie???
    Zostawiłeś sobie mały pakiecik, bo dobrze wiesz że to tylko kwestia czasu, kiedy IDT wróci do 2 zł.

Obecnie przeprowadzany jest audyt w spółce. Może nie wróci spółka do wartości 9 zł (wartość księgowa), ale na pewno wróci do 2-3 zł, ponieważ IDT notuje wzrosty !!!
    To że banki się upominają, nie wynika z tego że IDT ma problemy z działalnościa, tylko z tego że miasto KATOWICE nie zapłaciło za usługę w 100%:

1. https://www.bankier.pl/wiadomosc/INDATA-S-A-Zlozenie-pozwu-i-wszczecie-postepowania-przeciwko-Miastu-Katowice-7562003.html
    --> tu jest dokładnie napisane że miasto KATOWICE ma do oddania dla IDT jeszcze 4,4 mln !! Dlatego IDT musiało brać z banku pożyczkę.

2. https://www.bankier.pl/wiadomosc/BGZ-BNP-Paribas-zada-od-Indaty-zaplaty-wierzytelnosci-w-kwocie-4-75-mln-zl-7576115.html
    --> tak zgadza się! IDT wzielo z banku 4,4mln, do oddania z odsetkami jest 4,75mln,

tu na prawdę BEDZIE DOBRZE, tylko cierpliwości potrzeba więcej ;) !!!
  • Re: Kierunek idt Autor: ~to [95.40.229.*]
    zastaw dom i kupuj za wszystko bo 2 zł będzie he he
  • Re: Kierunek idt Autor: ~OUTdata [89.64.29.*]
    mam lepszy pomysł, ty sprzedaj swoje akcje, o ile je w ogóle posiadasz hehehe bo przecież będzie 30gr i co tam się ustawiłeś ze swoimi kieszonkowymi? buaaahhhaaaaahhaaaa
  • Re: Kierunek idt Autor: ~Leszek [89.64.38.*]
    Może będzie, może nie będzie, głupie rady sam realizuj, to do ciebie podobne, tylko nie płacz, jak będziesz spał pod mostem.
  • Re: Kierunek idt Autor: ~wieczny [89.229.211.*]
    Panowie, może nie mam tu dużo akcji, ale mam pakiet 13745 akcji, po 1,7 (po uśrednieniu).
    I jeśli płaczecie i walicie w majty, to śmialo ;) nie zabraniam.... ale przestańcie gadać bzdury ;)

Giełda to miejsce dla graczy, a nie życiowych ciap ;)
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.