Sciagneli eco balance aby sporzadzic cokolwiek I wyslac do agencji... zeby nie bylo ze o niczym akcjonariusze nie wiedza przed data publikacji. Byc moze to pretekst do zbierania waloru? Dzisiaj obrot wolumenu byl ciekawy
Buahaha Jan przez ciebie wylałem herbatę jak przeczytałem tego posta. Możesz wyjaśnić ten marsz na złotówki? Bo co? Bo spółka ma komorników i niepłaci? Bo ma x spraw sądowych o których nie wiemy? Bo phantomsix zszedł z planów mimo że sporo kasy MG na niego wyłożyła? Bo zrezygnowali z planów kryptowaluty i pomysł przejęli 4 "obrotni" insaiderzy? Bo Cukierowo, NGC i EB to są takie hity że dziennie kilka tysięcy pobrań jest? Mogę tak jeszcze wymieniać ale już mi sie nie chce
Każdy z was ma rację ale czas pokaże, każdy z was tutaj siedzi bo ma nadzieję że jest coś że to ruszy. Zastanawiający jest czym spowodowany jest piątkowy obrót, czy ktoś pozbywa się papieru czy jest coś czego nie wiemy a może zbliżający się raport. Generalnie też straciłem nadzieję co do tej spółki ale nie sprzedaję i czekam choć nie wiem jeszcze na co. Jeśli chodzi o komorników itd. Czy macie jakieś fakty, konkretny, linki informujące o tak wielkim zadłużeniu?
Zadłużenie pokazał raport za 3. kwartał, a potem była niewielka sprzedaż serii G, w czym pomógł WKM zwiększając w tym czasie FF. Ale nie chcę się wtrącać do waszej polemiki.
Nie nadążam: to nie prościej jest kupować? Po sprzedaniu często robi się mniej, a nie więcej (jeszcze sprawdzę).
RG chyba kupił poniżej ceny emisyjnej (2 II).
Dnia 2018-03-11 o godz. 09:55 ~Luz napisał(a): > Nie nadążam: to nie prościej jest kupować? Po sprzedaniu często robi się mniej, a nie więcej (jeszcze sprawdzę). > > RG chyba kupił poniżej ceny emisyjnej (2 II).
bo to jest całe MGS. Nigdy nie podają pełnych informacji i to kluczowych dla pozostałych. Zawsze coś zatają, coś niedopowiedzą a ty drobny sam się domyślaj :-) Dlatego ta spółka nigdy nie odzyska zaufania. Nikt nie zainwestuje (poza drobnymi spekulantami) ani grosza w spółkę o której wie niewiele. Ci co kupili sami są sobie winni bo kupili przysłowiowego "kota w worku".