• i to by było na tyle Autor: ~hobbit [217.99.246.*]
    Niech tylko na kupnie od 0,90 ustawi się 100 tysi i będzie zrzutka.
    Zgodnie z dotychczasowymi zasadmi musi dotkąnąć 0.80. No może teraz 0.85 bo troszkę wyższy punkt spadku.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~rychu [37.60.26.*]
    Po 15tej atak na górne.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~hobbit [217.99.246.*]
    Jeżeli pojawi się info o wykonanej prezentacji, to tak ... jak nie to kończymy na 0.88 zł

• Re: i to by było na tyle Autor: ~src [37.47.128.*]
    Ale wróżycie. Większość trzyma bo liczy na kolejne dobre infa. A jak się takie pojawia zawsze jest mini szał zakupów. Wtedy raczej Ci co trzymają tez nie sprzedają. Wiec kto to robi? Ktoś kto ma dużo akcji i czeka na wzmożony popyt. Dzisiaj było podobnie . Pisali posty o ostatnich sztukach a tu nagle się pojawiała duża podaż. Grubo ponad 100k akcji ktoś oddał.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~src [37.47.128.*]
    I nie dziwi Was ze znów ktoś oddaje zaraz po komunikacie, który ma jakby nie było pozytywny wydźwięk? Przy takich perspektywach i szacunkowych przychodach chyba lepiej to trzymać a nie gonić Przy takie cenie, która według niektórych jest wręcz promocyjna i jakieś resztki można kupić.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    do puki tu będą takie miętkie bolki to nie dziwi...
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~hobbit [217.99.246.*]
    Ja na 3 pierwszych podbitkach wierzyłem że to już ... już lecimy na 3-5 zł.
    Ale później zmądrzałem (do "3 razy sztuka") i kolejne 2 podbitki (w tym wczorajszą) wykorzystałem na sprzedaż - i chyba nie tylko ja.

Moim zdaniem, dopóki nie będzie informacji o PODPISANYM (a nie tylko obiecanym) kontrakcie, to jedyna strategia: kupić w granicach 0,80 i sprzedać w granicach 0,95.

• Re: i to by było na tyle Autor: ~bolek [37.47.231.*]
    Dnia 2018-03-09 o godz. 13:05 ~hobbit napisał(a):
    > Ja na 3 pierwszych podbitkach wierzyłem że to już ... już lecimy na 3-5 zł.
    > Ale później zmądrzałem (do "3 razy sztuka") i kolejne 2 podbitki (w tym wczorajszą) wykorzystałem na sprzedaż - i chyba nie tylko ja.
    >
    > Moim zdaniem, dopóki nie będzie informacji o PODPISANYM (a nie tylko obiecanym) kontrakcie, to jedyna strategia: kupić w granicach 0,80 i sprzedać w granicach 0,95.
    >

dokladnie o tym pisalem pare razy konkrety inaczej kurs lata wte i wewte hobbit widze ze i ty to zauwazyles i grasz dt bez konkretow umow jezdzimy od wsp do oporu i wychladzamy wskazniki
    I co dalej z kursem? Bo uwazam ze to nie koniec wzrostow. Zamek powyzej 1zl
    Dnia 2018-03-09 o godz. 13:42 ~rychu napisał(a):
    > I co dalej z kursem? Bo uwazam ze to nie koniec wzrostow. Zamek powyzej 1zl

mysl samodzielnie a nie tez wypisujesz bajki o gornych to o dolnych zalezy czy masz akcje czy nie masz
    No to masz maly problem bo jestes bez akcji a tu nie chce spadac. Zamek powyzej 1zl
    Dnia 2018-03-09 o godz. 14:02 ~rychu napisał(a):
    > No to masz maly problem bo jestes bez akcji a tu nie chce spadac. Zamek powyzej 1zl

ja tam nie mam problemu,czekam cierpliwie i gram na innych spolkach
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~src [46.134.27.*]
    Dokładnie. Rychu tak to ujął jakbyś miał czego żałować. A nie ma. Idąc jego tokiem myślenia 99% inwestorów w pl ma problem bo nie mają akcji. A to przecież idzie na 1 zł !!!! Nic tylko się pociąć.
[x]
COREY 5,56% 0,23 2026-04-17 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.