• widły Autor: ~bezdomny [188.146.231.*]
    nie ladne zagranie po widlach tak zasypac jak juz bylo 23 i znowu zjad na naszej gieldzie nie idzie nic zarobic ostatnio w zaden sposob
  • Re: widły Autor: ~Piotr [94.254.146.*]
    Po 15 16 i 17 też tak sypali i się wysypali a ktoś to wszytko zbierał. Teraz handel się przeniósł wyżej i nadal zbierają. Tu dopiero początek trendu zważywszy że Spółka powinna mieć historyczne przychody za pierwszy kwartał biorąc pod uwagę też JPK.
  • Re: widły Autor: ~wzyr [77.65.86.*]
    wygląda na upychanie
    szkoda naprawde
  • Re: widły Autor: ~bigmac [89.161.94.*]
    nie ma się co dziwić że ludzie chcą zrealizować zyski bo kurs długi czas się konsolidował
    cierpliwi tu zarobią

• Re: widły Autor: ~Kris [83.27.35.*]
    Też tak myślę, po co zbieracz ma pchać na 25-30 jak może zbierać po 20. Jak będzie chciał robić widły za widłami to wtedy trzeba uważać. Cierpliwość popłaca + dywidenda
  • Re: widły Autor: ~bezdomny [188.146.231.*]
    tylko ciekawy jestem czy beda obroty w poniedzialek bo jak nie to standardowe zagranie jak na nc ostatnimi czasy nagle zbieranie a pozniej cisza i nikt dalej nie zarabia, jak tak mozna podbijac jak nawet gruby wtedy nie zarobi bo komu to sprzedac, musi byc dzida na 2 zlote zeby sie oplacilo
  • Re: widły Autor: ~Himalaista [94.254.146.*]
    Tak, i to norma na NC ale czy nie zauważyłeś na jakich to Spółkach? Co nic nie robią, przynoszą straty, lub drukuj akcje? Gdzie kapitalizacja jest 100mln a przychody roczne 500tys zł lub nawet zero działalności operacyjnej... Xplus się rozpędza i nie mówię tu o notowaniach bo to nie ma najmniejszego znaczenia teraz bo to są grosiki tylko o tym że teraz it to podstawa i będą się zwiększać przychody i zyski bo machina marketingu już ruszyła, efekt kuli śnieżnej.
  • Re: widły Autor: ~Himalaista [94.254.146.*]
    Trend już jest i tak obrany a kto sprzedał poniżej 20gr ten już nie odkupi niżej a przynajmniej nie duże ilości. Jestem ciekaw jak kurs się zachowa przy około 27-30gr tam będzie ciężko ale jak przebije to już wiecie co będzie. Możliwe że się to zbiegnie z wynikami za 1 kwartał albo po innym pozytywnym infie. Mamy podobną sytuację teraz jak z Alejasamochodowa tam też sypali sypali i po 20, 30... Ale trendu nie da się zgasić bo w przeciwieństwie do gotówki akcje się kończą do spania.
  • Re: widły Autor: ~bigmac [89.161.94.*]
    można się upierać że to NC że często tak bywa że jest podbitka i koniec
    ja uważam że dynamika rozwoju spółki i idące za tym potwierdzenie w wynikach zawsze się obronią i niezależnie czy to jest NC czy inna giełda
    Prosty przykład Afhol - firma się dynamicznie rozwija od dłuższego już czasu potwierdza to wynikami i efekty są
    może jeszcze kurs nie dogania dynamiki rozwoju spółki ale już coś jest widać.
    Przy dobrych spółkach po pierwsze to cierpliwość a efekty przyjdą tak jak na w/w przykładzie
[x]
XPLUS 1,53% 2,65 2025-10-03 15:47:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.