Po 15 16 i 17 też tak sypali i się wysypali a ktoś to wszytko zbierał. Teraz handel się przeniósł wyżej i nadal zbierają. Tu dopiero początek trendu zważywszy że Spółka powinna mieć historyczne przychody za pierwszy kwartał biorąc pod uwagę też JPK.
Też tak myślę, po co zbieracz ma pchać na 25-30 jak może zbierać po 20. Jak będzie chciał robić widły za widłami to wtedy trzeba uważać. Cierpliwość popłaca + dywidenda
tylko ciekawy jestem czy beda obroty w poniedzialek bo jak nie to standardowe zagranie jak na nc ostatnimi czasy nagle zbieranie a pozniej cisza i nikt dalej nie zarabia, jak tak mozna podbijac jak nawet gruby wtedy nie zarobi bo komu to sprzedac, musi byc dzida na 2 zlote zeby sie oplacilo
Tak, i to norma na NC ale czy nie zauważyłeś na jakich to Spółkach? Co nic nie robią, przynoszą straty, lub drukuj akcje? Gdzie kapitalizacja jest 100mln a przychody roczne 500tys zł lub nawet zero działalności operacyjnej... Xplus się rozpędza i nie mówię tu o notowaniach bo to nie ma najmniejszego znaczenia teraz bo to są grosiki tylko o tym że teraz it to podstawa i będą się zwiększać przychody i zyski bo machina marketingu już ruszyła, efekt kuli śnieżnej.
Trend już jest i tak obrany a kto sprzedał poniżej 20gr ten już nie odkupi niżej a przynajmniej nie duże ilości. Jestem ciekaw jak kurs się zachowa przy około 27-30gr tam będzie ciężko ale jak przebije to już wiecie co będzie. Możliwe że się to zbiegnie z wynikami za 1 kwartał albo po innym pozytywnym infie. Mamy podobną sytuację teraz jak z Alejasamochodowa tam też sypali sypali i po 20, 30... Ale trendu nie da się zgasić bo w przeciwieństwie do gotówki akcje się kończą do spania.
można się upierać że to NC że często tak bywa że jest podbitka i koniec ja uważam że dynamika rozwoju spółki i idące za tym potwierdzenie w wynikach zawsze się obronią i niezależnie czy to jest NC czy inna giełda Prosty przykład Afhol - firma się dynamicznie rozwija od dłuższego już czasu potwierdza to wynikami i efekty są może jeszcze kurs nie dogania dynamiki rozwoju spółki ale już coś jest widać. Przy dobrych spółkach po pierwsze to cierpliwość a efekty przyjdą tak jak na w/w przykładzie