Jestem tam cały czas i to juz kilka miesięcy. Spokojnie. Tam na swoje wyjdę :) boli że się tu udzielam i dziele się moimi niewygodnymi dla posiadaczy spostrzeżeniami? To teraz jedz do tematu wątku i go przyczytaj. Widzisz gdzieś odjazd? Lub ostatnie sztuki poniżej 1? Ja widzę znów sypanie. Ale można zaklinac rzeczywistość :)
A to wredni kółkowicze. Znów się jakiś wysypał. Ponad 30k zrzucił. Teraz pewnie będzie pisał źle o spółce bo chce taniej odkupić. #zanizajomprzedodpalem
No rzekłbym prorok ale szkoda że nie podałeś kierunku. A Wer co tak cicho? Ostatnie akcje poniżej 1 zł? Sory że tak naganiam na spadki i Wam kurs uwalam. Kiedyś myślałem żeby zbić kurs trzeba walić na lewo a ty okazuje wystarczy że napiszę coś na forum
Ej cicho. Nie ujadaj. Leszczu bez akcji :p to pewnie Ty kółka kręciłeś a teraz naganiasz bo chcesz odkupić taniej :p fixy pewnie też przez Cb. Posiadacze akcji t2p śmieją Ci się w twarz ha ha. A tak serio to kto dzisiaj oddawał? Tu ma być 10 zł a po 60 gr sprzedajecie? Serio?
Po 60 groszy sprzedają bo nie chcą oddawać jak minoxa po 16 groszy, więc 60 groszy to dobra cena jak za wirtualną perłę, która okazuje się być zwykła bezwartosciowa cegła
Tak wyles, że tyłu naganiaczy na wzrosty, a tymczasem ty nabijasz 30watkow naganiajaych na spadki, przy paru pozytywnych. W dalszym ciągu całe dnie poswiecasz na obrzydzanie z dobroci z serca?
Z dobroci serca to tu masz naganiacza założyciela wątku. Ja pisze z satysfakcji że jak Wy widzieliście odjazdy to ja widziałem grube sypanie za co mnie tu wyzywali. Miałem rację a teraz się pastwię i czekam na odpowiedź od tych co się pochowali gdy wyszło ze byli w błędzie
Dokładnie. Z dobroci serca. Pisze od 1 zł że będzie lipa i może ktoś się uchronil od wejścia w papier. A chwalący spolke pod niebiosa za to mają na sumieniu sporo ludzi a teraz nawet nie mają odwagi odpisać
Nie dłużej niż ty na softblue hahahaha a jak tam perła plg? nikt nie chce w takiej promocji? Hahahah chyba nie wiedzą co czynią przecież plg prawie jak za darmo hahah jak tam golasie bez kasy naganianie na termo hahaha
upchneli pewnie wszystko i dlatego ich nie ma:),zastanawiajace,papier chodził po ok 1 zł i bazgrali bez przerwy (a przypomne że były już takie ceny-nawet nizsze i do nich sie zblizamy) a teraz cisza he,jak jeszcze spadnie to zbiora i znowu będzie taka sama spiewka:)( powinni zamknac new banan bo same wydmuchy lub wałki na nim są
Dnia 2018-05-16 o godz. 09:05 ~mause napisał(a): > upchneli pewnie wszystko i dlatego ich nie ma:),zastanawiajace,papier chodził po ok 1 zł i bazgrali bez przerwy (a przypomne że były już takie ceny-nawet nizsze i do nich sie zblizamy) a teraz cisza he,jak jeszcze spadnie to zbiora i znowu będzie taka sama spiewka:)( > powinni zamknac new banan bo same wydmuchy lub wałki na nim są
a przypomnę-wycena w/g biznes radar to 0,02 https://www.biznesradar.pl/wycena/TERMO2PWR
i co ma do tego wycena z biznes radar? jaka miarodajność i kto ją wykorzystuje ? takie kozie bobki jak ty...? wg biznes radar wartość teoretyczna cdprojekt-23,44 przy kursie 140,80 ...
Dnia 2018-05-16 o godz. 09:22 ~kozibobku napisał(a): > i co ma do tego wycena z biznes radar? > jaka miarodajność i kto ją wykorzystuje ? > takie kozie bobki jak ty...? > wg biznes radar wartość teoretyczna cdprojekt-23,44 przy kursie 140,80 ... bo to balon taki jak termo k.bku:) jak bedą konkrety to sie zmieni,narazie taka jest prawda i nic tego nie zmieni!:)