• jak tam bolec Autor: ~mmm [185.189.112.*]
    fajno?:))
  • Re: jak tam bolec Autor: ~mmm [185.189.112.*]
    dalej pewnie nic nie kumasz?:))))))() i bardzo dobrze;))))
  • Re: jak tam bolec Autor: ~bolec [37.47.231.*]
    Dnia 2018-03-09 o godz. 10:25 ~mmm napisał(a):
    > dalej pewnie nic nie kumasz?:))))))() i bardzo dobrze;))))

ja tam chlopie zadowolony na 8kolkach po 20% na term mam juz 160% zysku a ty mmm czekam na kolejne schlodzenie wskaznikow dzis bumech oddany 52 wczoraj kupno 39 a ty patrzysz w notowania i kisisz ubrany po ile jestes mmm:)))
  • Re: jak tam bolec Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    bolec 8 razy 20 % no chłopie wyrastasz na lidera rynku - szkoda że wirtualnego...

ogólnie przestałem już dawno czytać twoje komentarze, po prostu je omijam... tym razem jednak podałeś cyferki i to przykuło moją uwagę...

chciałbym ci pogratulować - bogatej wyobraźni, to o tyle ważne że osobiście znam jednego Bolesława i nie należy do rozgarniętych...

nie musisz odpisywać 

• Re: jak tam bolec Autor: ~mmm [185.189.112.*]
    Dnia 2018-03-09 o godz. 10:38 ~aaa napisał(a):
    > bolec 8 razy 20 % no chłopie wyrastasz na lidera rynku - szkoda że wirtualnego...
    >
    > ogólnie przestałem już dawno czytać twoje komentarze, po prostu je omijam... tym razem jednak podałeś cyferki i to przykuło moją uwagę...
    >
    > chciałbym ci pogratulować - bogatej wyobraźni, to o tyle ważne że osobiście znam jednego Bolesława i nie należy do rozgarniętych...
    >
    > nie musisz odpisywać 
    >

taki miszcz gpw heheheheh(nie ma błędu pisowni)
  • Re: jak tam bolec Autor: ~bolec [37.47.231.*]
    Dnia 2018-03-09 o godz. 10:38 ~aaa napisał(a):
    > bolec 8 razy 20 % no chłopie wyrastasz na lidera rynku - szkoda że wirtualnego...
    >
    > ogólnie przestałem już dawno czytać twoje komentarze, po prostu je omijam... tym razem jednak podałeś cyferki i to przykuło moją uwagę...
    >
    > chciałbym ci pogratulować - bogatej wyobraźni, to o tyle ważne że osobiście znam jednego Bolesława i nie należy do rozgarniętych...
    >
    > nie musisz odpisywać 
    >

twoja sprawa w co ty wierzysz a w co nie zobacz na wykres od poczatku roku wtedy bedziesz wiedzial o czym pisze ale moze jestes malo rozumny
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COREY 6,06% 0,21 2026-04-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.