• Coś Wam powiem ... Autor: ~biedak [89.75.85.*]
    Dzisiaj byłem na stronie Boeinga i wyraziłem zainteresowanie najnowszym modelem 787. Wierzycie mi ??
  • Re: Coś Wam powiem ... Autor: ~bolek [37.47.237.*]
    Dnia 2018-03-08 o godz. 16:29 ~biedak napisał(a):
    > Dzisiaj byłem na stronie Boeinga i wyraziłem zainteresowanie najnowszym modelem 787. Wierzycie mi ??

hehe dobre wazne ze ludzie wierza i gra dt jest pozdr
  • Re: Coś Wam powiem ... Autor: ~ciekawy [85.232.251.*]
    Kolego trafnie tu ująłeś , tu towarzystwo namiętnie pisze o ,, trzymaniu kursu'' , żadne trzymanie tylko nie ma komu brać i tyle , spada byle jakie,, info'' o umowie ustnej z hodowcą pomidorów,bananów itp.. i leci do góry a tam ,,ukrzyżowani wyrzucają cenny walor '' Następne info będzie o odzyskaniu ,,energii cieplnej z tytułu pobytu ważnej osoby związanej z zarządem w toalecie i wyprodukowaniu energii cieplnej ,która została zamieniona na energię elektryczną .Zysk z w/w wymiany ciepła na energię elektryczną będzie widoczny w raporcie za pierwszy kwartał 2018'' A tak na serio to jeszcze chwila i spodziewam się że tym całym cyrkiem zainteresuje się KNF ,szkoda tylko że dla co niektórych będzie po herbacie ....
  • Re: Coś Wam powiem ... Autor: ~biedak [89.75.85.*]
    "A tak na serio to jeszcze chwila i spodziewam się że tym całym cyrkiem zainteresuje się KNF ,szkoda tylko że dla co niektórych będzie po herbacie ...."

A wiesz, że wcale nie będzie mi ich żal. Tutaj na GPW, a szczególnie na NC "gruszek na wierzbie" było co niemiara - jak ktoś nie wyciąga wniosków to musi mieć baaardzo twardą d..ę i sporo kasy jeszcze z komunii ;)
  • Re: Coś Wam powiem ... Autor: ~mmm [185.189.112.*]
    Dnia 2018-03-10 o godz. 21:30 ~biedak napisał(a):
    > "A tak na serio to jeszcze chwila i spodziewam się że tym całym cyrkiem zainteresuje się KNF ,szkoda tylko że dla co niektórych będzie po herbacie ...."
    >
    > A wiesz, że wcale nie będzie mi ich żal. Tutaj na GPW, a szczególnie na NC "gruszek na wierzbie" było co niemiara - jak ktoś nie wyciąga wniosków to musi mieć baaardzo twardą d..ę i sporo kasy jeszcze z komunii ;)

a wiecie rowniez o tym ze nie jestescie anonimowi prawda?:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.205.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.167.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Coś Wam powiem ... Autor: ~Xxxx [159.205.91.*]
    Mmm, nie zdziw sie, jak ci ktos morde obije
[x]
COREY -2,11% 0,37 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać