Tak czy siak jesteśmy w długoterminowym trendzie spadkowym. Natomiast ostatnie informacje go znacząco przyspieszyły. Jest światełko w tunelu - jeśli polecą dobre komunikaty takie jak ten dziś to powinniśmy zbliżyć się do górnego ograniczenia kanału spadkowego czyli właśnie okolice 2 zł.
Pewne, Olo ....to są tylko dwie rzeczy w życiu ...podatki i śmierć,weż się w garść i zacznij myśleć jak dorosły ,bo narazie twoje wpisy na tym Forum są na poziomie przedszkola. Pozdrawiam i powtarzam ..ogarnij się i nie rób sobie wstydu
PBG też rekomendowałeś przy 30 gr. , a teraz jest po 10 gr. Mam stratę 60% . Indatę kupiłem po 2 zł , a jak zobaczyłem twoją rekomendację to sprzedałem po 2.23 zł i nie tknę tego ,żeby urosło nawet do 100 zł. Jutro ostro zjazd może nawet podwójne lub potrójne widły . Współczuję posiadaczom akcji tej spółki . Nie radzę uśredniać , bo to tylko strata pieniędzy . Rosnąć będą spółki growe po korekcie nadmiernych wzrostów i wągiel pod Łęczną, jeszcze jedna spółka która kiedyś była NFI domyślcie się która sami.