• "Game Over " Autor: ~arek [188.146.42.*]
    naprawdę nie widzicie tego? czy udajecie ....współczuję
  • Re: "Game Over " Autor: ~www [37.47.161.*]
    Oczywiście, że to koniec.
  • Re: "Game Over " Autor: ~bizon [83.31.146.*]
    baju baju
  • Re: "Game Over " Autor: ~arek [188.146.42.*]
    dzięki że przyznales rację. ...tak czytam to wszystko. ...za głowę się łapię jak można tak ludzi załatwić. ....jutro spółka powinna być zawieszona -aktywa zamrożone. ...ludzie aresztowani
  • Re: "Game Over " Autor: ~Jacek [83.22.247.*]
    Dwaj członkowie RN sprzedają ponad 5% pakiety akcji w rynek, Prezes wali w rynek 20% akcji (stan na 5 marca) ... wszyscy członkowie RN rezygnują ... i teraz wezwanie do zapłaty 4,7 mln, a kurs ustanawia historyczne minima,

aż tak ślepi jesteście?

• Re: "Game Over " Autor: ~www [37.47.161.*]
    Oczywiście szkoda, że spółka zdechła ale najważniejsze aby była z tego nauka dla inwestorów (rzetelne dziennikarstwo) i dla tych co do tego doprowadzili (prokuratura).
  • Re: "Game Over " Autor: ~arek [188.146.42.*]
    jeżeli puszczą to jutro. ..to skandal. ...
  • Re: "Game Over " Autor: ~jajco [87.99.14.*]
    Dlaczego , mają zawieszac. Ja chce kupić !!!
  • Re: "Game Over " Autor: ~Ja [37.8.231.*]
    Ja też kupie. Przeciez tu widac jak pieknie dozuja dzien po dniu ze jest źle. Jutro ostnie wyleszczenie. Za chwile podadzą info ze dogadali sie z bankiem. Podadza nazwiska nowego zarzadu. Oraz powiedza o nowych projektach. Tylko wtedy to oni beda mieli akcje a wy już nie.
  • Re: "Game Over " Autor: ~src [188.146.39.*]
    To szykuj duże wory :) myślę że na otwarciu juz w nich braknie miejsca.
  • Re: "Game Over " Autor: ~manola [188.47.100.*]
    przecież na tej spółce od lat dzieje się to samo. Taka cena JAK DZISIAJ BYŁA JUŻ NA STARYCH AKCJACH - wróciliśmy tylko do bazy 1,2 =12 gr. Scalenie zrobili po to aby dobrze opylić, wciągając do gry spekułę. Na początku nawet dali co niektórym zarobić - identycznie jak na Minoxie - póżniej już tylko zjazd przy manipulacji informacjami. Te spółki / zarządy / w brew pozorom są blizniacze. Banda oszustów.
  • Re: "Game Over " Autor: ~waldi [94.254.141.*]
    Dnia 2018-03-06 o godz. 20:41 ~manola napisał(a):
    > przecież na tej spółce od lat dzieje się to samo. Taka cena JAK DZISIAJ BYŁA JUŻ NA STARYCH AKCJACH - wróciliśmy tylko do bazy 1,2 =12 gr. Scalenie zrobili po to aby dobrze opylić, wciągając do gry spekułę. Na początku nawet dali co niektórym zarobić - identycznie jak na Minoxie - póżniej już tylko zjazd przy manipulacji informacjami. Te spółki / zarządy / w brew pozorom są blizniacze. Banda oszustów.

I tu się mylisz. Na starych akcjach przed scaleniem było najniżej 0,16zł czyli na nowe 1,60zł. Dopiero po scaleniu spadło do 1,26zł a dzisiaj były historyczne minima. I po to było scalenie, żeby można było z czego zjechać. Jutro poznamy nowe historyczne minima.

• Re: "Game Over " Autor: ~manola [188.47.100.*]
    ale, że byuło na tej spółce zawłesze do bani - to się nie myliłem.
  • Tu już dobrze nie będzie. Teraz przesiadka na Erg aby odrobić straty Autor: ~Mietek [89.64.32.*]
    Na Erg kierunek 350 zł
[x]
INDATA 6,90% 0,31 2018-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.