Brak obrotów i kapitału na GPW i szkoda marzeń o zieleni . Ten rząd sam sie wyżywi jak widać , a reszcie wystarczy 500+ Po jaką ch....re wkładać kij w mrowisko ponad 70 lat po wojnie , mam wrażenie ze siedzą tam same BARANY .
Tchozewskiego znam z POK z lat 90 lubil grac na krotko i tak mu zostalo do dzisiaj. Elektrownia atomowa powstanie i bedzie to najdrozsza na swiecie. Mogliby Ruscy postawic za 1/4 ceny, ale po co, jak mozna kółka grecic
Będzie wieczne straszenie elektrownią atomową, która nigdy nie powstanie. Dla PiS-u węgiel jest ok, bo potrzebne im jest poparcie górniczych związków zawodowych. Druga sprawa, że nikt nie kwapi wydawać się 80 mld PLN na coś co powstanie za 12 lat. 12 lat zaciskania pasa, po to, aby ktoś spił śmietankę za 12 lat. Nie mają politycznego interesu.
Nstanjachu twierdzi że w każdym narodzie byli tacy co wydawali żydów tylko żydzi są idealni i nie donosili na swoich , a tym bardziej na polaków , a ci nie są im wdzięczni , co za naród ?
Nie to forum. Chyba tu nikt nie podyskutuje z Tobą na te tematy. Mnie osobiście interesuje wpływ na giełdę, a polityczną przepychankę zostawiam politykom.
prawicowi faszyści obecnie przy korycie nigdy nie przyznają się do błędu, nigdy nie przepraszają i nigdy nie powiedzą że są za coś winni - tak mają w scenariuszu który każdy otrzymał aby odgrywać swą rolę
Kwach ten ....zły niedobry czerwony indianin za Jedwabne przeprosił
a prawicowi faszysci powiedzą.... jakie Jedwabne? o bach pozew! i bach rozprawa! i bach Zero zrobi porządek z delikwentem w jedwanem nic przeciez nie było! taka wieksza impreSSka z radiem eSSKa!
podwyzszanie nominalu akcji, aby wyprowadzic kase ze spolki, dzialania na szkode pge poprzez przejmowanie bankrutjacych kopalni i polimexu, rozdrabnianie sektora na mniejsze firmy, aby byl nierentowny i nikonkurencyjny na swiecie , budowa nierentownych blokow ,np.: Ostroleka, atom, upolitycznienie to mało? i po ile to ma byc?
Za to co sie stało z Żydami w 1968r nikt nie poniósł odpowiedzialnosci za konfiskate majatkow, wyrzucenie z Polski, ateraz sprawiedliwi chca karac wiezieniem za slowa. A co z kara za czyny z 1968? to ma byc prawo?
powinni być Polakom wdzięczni, że od XIII wieku żyli tu bezpiecznie, wypędzeni z innych krajów Europy. Karski informował Żydów w Ameryce o ich zagładzie i co? W 1968 roku byłem już uczniem szkoły średniej i pamiętam dokładnie te czasy, to komuchy żydowskie przyczynili się do tej sytuacji. Przecież w owym czasie wodzili rej u władzy, choćby Edward Ochab. Ponadto to powinni przeprosić choćby za Berię, Światło i wielu innych. Uczyć się historii i nie wypisywać głupot, chyba że ma się korzenie żydowskie to jestem w stanie zrozumieć te brednie.
to Oni sami doprowadzili do tego aby uciec z tego bajzlu, jaki w Polsce urządzili komuniści, w wielu przypadkach pochodzenia żydowskiego. Tyle w temacie, nie mam zamiaru dalej ciągnąć tych rozważań bo zbyt dużo zdrowia, to kłamstwo, jakie przetacza się przez polskojęzyczne ale nie polskie media, mnie kosztuje.
żydzi boją się prawdy , jak tylko ją głosisz , to nie szukają faktów ,tylko jesteś antysemita i kombinują jak tu zrobić interes ,od niemców jest geszeft ,to zapominają o hitlerowcach i ich [ miłości '"] do żydów .
Dnia 2018-03-06 o godz. 12:24 ~ech napisał(a): > Brak obrotów i kapitału na GPW i szkoda marzeń o zieleni . Ten rząd sam sie wyżywi jak widać , a reszcie wystarczy 500+ > Po jaką ch....re wkładać kij w mrowisko ponad 70 lat po wojnie , mam wrażenie ze siedzą tam same BARANY .