• Aż taka przecena jest chora... Autor: comtrader_optymista [91.239.152.*]
    ... spółki już w upadłości niejednokrotnie wycenia się drożej...

Znacie realne powody aż takiej ewakuacji wszystkich dotychczasowych udziałowców?

comtrader
  • Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: ~Cześć [89.64.42.*]
    Chłopie kupuj.

Taka okazja się nie powtórzy.

Żeby nie było że naganiam.
    Jak nie chcesz to nie kupuj twoja sprawa.

Ja zrobię fajną kasę.
  • Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: ~mlody [94.254.191.*]
    Ile śniegu musiała zjeść twoja mama żeby takiego bałwana urodzić ? Nic dziwnego że na Kasprowym brakło śniegu .
  • Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: comtrader_optymista [91.239.152.*]
    Dnia 2018-03-06 o godz. 09:57 ~Cześć napisał(a):
    > Chłopie kupuj.
    > >
    > > Taka okazja się nie powtórzy.
    > >
    > > Żeby nie było że naganiam.
    > > Jak nie chcesz to nie kupuj twoja sprawa.
    > >
    > > Ja zrobię fajną kasę.

Owszem... lubię łapać spadające noże, ale nie bez przygotowania...
    Ktoś ma jakąś teorię na temat panicznej ucieczki dotychczasowych akcjinariuszy?

comtrader
  • Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: ~Tomi [91.223.241.*]
    Cześć comtrader
    Ja mam teorię dostali kopa w d... i maja w d... przyszłość spółki więc wywalają
    Dnia 2018-03-06 o godz. 10:12 ~Tomi napisał(a):
    > Cześć comtrader
    > Ja mam teorię dostali kopa w d... i maja w d... przyszłość spółki więc wywalają

A Ty byś w takiej sytuacji wywalał???
    Bycie w Radzie Nadzorczej, czy Zarządzie to jedno, ale udział kapitałowy to zupełnie co innego...

Dlaczego wszyscy tak jednomyślnie pozbywają się akcji?
    Kto je przejmuje?
    Czy tylko tzw. "ulica"?

Odpowiedź na powyższe pytania jest kluczowa.

comtrader

• Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: ~Tomi [91.223.241.*]
    A znasz kulisy tego wszystkiego, prawie każda sprawa ma drugie dno a emocje rządzą nie tylko leszczami.
    Dnia 2018-03-06 o godz. 10:40 ~Tomi napisał(a):
    > A znasz kulisy tego wszystkiego, prawie każda sprawa ma drugie dno a emocje rządzą nie tylko leszczami.

Aż tak nie rządzą...
    Kulis nie znam i zachodzę w głowę co się dzieje w spółce, że jest aż taka ewakuacja...

comtrader
  • Re: Aż taka przecena jest chora... Autor: ~hmm [77.111.244.*]
    Wszystkie współczynniki charakteryzujące działalność spółki są co najmniej dobre. Więc sensownym by było po takiej przecenie rzucić się na akcje IDT... Czy te zawirowania coś zmienią w dłuższej perspektywie czasu? Trudno powiedzieć.
    Dnia 2018-03-06 o godz. 12:21 ~hmm napisał(a):
    > Wszystkie współczynniki charakteryzujące działalność spółki są co najmniej dobre. Więc sensownym by było po takiej przecenie rzucić się na akcje IDT... Czy te zawirowania coś zmienią w dłuższej perspektywie czasu? Trudno powiedzieć.

No nie wszystkie.
    Przepływy operacyjne od pewnego czasu na dużym minusie...
    Ale wiele spółek w kłopotach tak miewa, a to co widzimy na kursie to w tej chwili armagedon.

comtrader
    Dnia 2018-03-06 o godz. 12:53 comtrader_optymista napisał(a):
    > Dnia 2018-03-06 o godz. 12:21 ~hmm napisał(a):
    > > Wszystkie współczynniki charakteryzujące działalność spółki są co najmniej dobre. Więc sensownym by było po takiej przecenie rzucić się na akcje IDT... Czy te zawirowania coś zmienią w dłuższej perspektywie czasu? Trudno powiedzieć.
    >
    > No nie wszystkie.
    > Przepływy operacyjne od pewnego czasu na dużym minusie...
    > Ale wiele spółek w kłopotach tak miewa, a to co widzimy na kursie to w tej chwili armagedon.
    >
    > comtrader

Cashflow operacyjny był na minusie, a finansowy na plusie (spółka ratowała się zaciągając zobowiązania) i taki komunikat jak dziś to zwyczajne następstwo takiej sytuacji...

comtrader
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.