Kurs stoi w miejscu tylko dlatego, że kontrakty nie zostały jeszcze podpisane. To jest new connect cudów nie ma... Musimy czekać cierpliwie na efekty ciężkiej pracy. Wszystkim nam się to opłaci. Jest duże zainteresowanie. Produkt to innowacyjna technologia, którą wiele firm będzie chciało posiadać i wierzę że za około 5 lat to już będzie standard (w większych korporacjach napewno). Ta firma nie wygląda mi na wałek, balona czy jak kolwiek chcecie to nazwać... Tutaj zwrot z inwestycji może być piorunujący
odbyl ale do ludzi to dotrze dopiero jutro szkoda ze kupia znacznie drozej bo nie umieja sie domyslic ale to juz nie nasze zmartwienie a tych co oddali robiac kolka haha :DDDDDDDDDDD
Tak tak, oczywiście mówią o pokazie od ponad pół roku, a jak już się odbył to nie podali infa wprost tylko zakamuflowaną enigmatyczną wiadomość i umowie ustnej, z której każdy sobie ma czytać między wierszami...
Dnia 2018-03-05 o godz. 14:50 ~Ręce_opadają napisał(a): > Tak tak, oczywiście mówią o pokazie od ponad pół roku, a jak już się odbył to nie podali infa wprost tylko zakamuflowaną enigmatyczną wiadomość i umowie ustnej, z której każdy sobie ma czytać między wierszami...
tak tak,specjalnie dla ciebie przyjedzie prezes i ci wszystko wyjasni...co za ludzie..
Chłopie, było chyba z 10000000000 inf na temat terminów pokazu i jego przełożenia i myślisz, że jakby ten magiczny pokaz się odbił to ani jednego oficjalnego infa by nie podali pr: "Właśnie nasz wspaniały pokaz sie odbył i się udał i teraz rozmawiamy o umowach z klientami", podawali tyle inf o zerowym znaczeniu merytorycznym to jednego konkretu o tym co się wydarzyło w rzeczywistości by nie podali. Serio...tak uważasz???
Czyli jak masz napisane "Spotkanie z pierwszymi potencjalnymi klientami" i że ono zaowocowało tym porozumieniem to jeszcze jest zakamuflowane? No tak, Klient mógł przecież powiedzieć, że to chce, mimo że nie zrobili prezentacji. W sumie niektórzy tak samochody kupują, składają nawet zamówienia zanim samochód powstanie.
Rajdy słabo. Przyznam że tam się pomyliłem. Jest blisko mojej średniej ale raport utwierdzil mnie żeby trzymać a nawet dobierać bo nie wiadomo kiedy odpali. A co do T2P to już ładnych kilka tyg pisałem że ktoś sypie. Wieszali psy a później okazało ze Kosiński sypal. Myślę że dalej sypie bo tu każde info to wzmożony popyt zasypany przez popyt którego w arkuszach normalnie nie ma
Dnia 2018-03-05 o godz. 15:36 ~src napisał(a): > Rajdy słabo. Przyznam że tam się pomyliłem. Jest blisko mojej średniej ale raport utwierdzil mnie żeby trzymać a nawet dobierać bo nie wiadomo kiedy odpali. A co do T2P to już ładnych kilka tyg pisałem że ktoś sypie. Wieszali psy a później okazało ze Kosiński sypal. Myślę że dalej sypie bo tu każde info to wzmożony popyt zasypany przez popyt którego w arkuszach normalnie nie ma