Bedzie dobrze. Możemy podziekować niekumatym za sprzedaż. Niedługo można dokupić. Im taniej papier pójdzie tym więcej zarobimy. Przejrzałem bankiera i nie widzę tu nic lepszego niż Hollywood. Wiele znanych spółek, które dobiły do brzegu i sporo małych, które maja złą politykę finansową. Hollywood jest ok.
Dzięki za info ! Ja tez cierpliwie czekam - to dopiero początek - tez przeglądam dane i jestem tego samego zdania. Pozdrawiam - i dokupuję po dobrych cenach !
Towarzystwo wzajemnej adoracji! Skoro spółka jest taka dobra , i co drugi dokupuje po dobrych cenach to kurs powinien być w okolicach 2,50. Pytanie co oznaczają dobre ceny dla obecnie kupujących : gdy spólka spadła w okolice 2,50 - dobra cena była 2,30 , przy zjeździe w okolic 2 - atrakcja już powinna być ta cena. mamy 1,57 i wszystko wskazuje na to że lada moment spadniemy poniżej 1,50 . Taki systematyczny zjazd iest od około miesiąca ( z jednym , czy dwoma lekkimi odbiciami) . Jakoś nie widze kupujących . Nic się nie dzieje bez przyczyny.