• ZROZUMCIE Autor: ~Karol [37.47.76.*]
    Jestescie w czarnej dziurze. Tu nie bedzie odwieszenia akcji. Straciluscie calosc. Nawet odpisac tego nie bedzie mozna. KAPLICA!!!
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Ia [188.146.231.*]
    Zrozum zawsze można odpisac
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Pretyou [83.25.158.*]
    karol szukasz przyjaciela? czy meskiej milosci tu na forum jej nie znajdziesz to forum gieldowe.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Buldozer [79.184.228.*]
    To IP jest powiazane z Patrowiczem.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Karol [37.47.76.*]
    Payrowicz daje zarobic, a hyperion nie.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    To taki ktoś, któremu pisząc w ten sposób sprawia przyjemność, a sam zapakowany w Hyp.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Pretyou [83.21.40.*]
    Byc moze w krotce don da kilka akcjii na nova. Robia co chca widac w polsce mozna wszystko. Co jesli ktos by zawiadomil prokurature ze w spolce dochodzi do prania pieniedzy? Biora sie porzadnie za vatowskie przekrety kara to dlugie wiezienie tym bardziej dzialajac jako grupa przestepcza. Prezes pewnie niezle sie dwoi i troi aby nie odpowiedziec za ten stan rzeczy. Rada ktora powinna pilnosc transparentnosci zrezygnowala czyli nie chca odpowiadac za ten stan rzeczy vhoc moim zdaniem trovhe za pozno
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Karol [37.47.76.*]
    Jak nie sprzedaz to nie zaksiegujesz straty !!!!!
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~restek [128.199.124.*]
    kupujecie takie nie wiadomo co i liczycie na zarobek spekulacyjny a mozna bylo wejsc np w taki kghm jak byl na dolku i czekac spokojnie na odciecie kuponow ;)

• Re: ZROZUMCIE Autor: ~Pretyou [83.21.40.*]
    A kiedy dane spolka jest na dolku? moze mi napisz jakas to ja na dolku z checia jakupie :-)
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~Aleksander [46.134.66.*]
    Tutaj pewnie koledze chodzi o to, że pomimo drastycznego spadku kursu z 3 na 1 i niżej brali akcje spakulacyjnie pomimo takich komunikatów jak problemy spółki, sanacja, długi itp! Fajnie było jak bujało i mogli wydusić coś kolarze! I tu nie chodzi o łapanie dołka tylko o dalsze bankructwo!
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~pret [83.21.40.*]
    możesz mieć racje ze sprzedaży akcji mogli stwierdzić że by za dużo nie zarobili, z uni szła konkretna gotówka plus miliony z urzędu. Coś tam robili generując duże koszta dla podmiotów powiązanych wyprowadzając pieniądze. Zarządca sanacjii ją odwołał bo spółka z nim nie współpracowała, nie przedstawiała faktur itd. Po prostu nie chcieli aby ktoś w ich rachunkach grzebał bo pewnie by się doszukał niegospodarności albo i czegoś większego. Po upadku i likwidacji spółki nikt w papiery nie bedzie zaglądał chyba że śledczy wejdą do spłki i powiedzą sprawdzam.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~pret [83.21.40.*]
    Zgodnie z nowym prawem kary to od 10 lat w z wyż czyli dla właściciela spółki gdy dojdzie do wyżeszj kary to prawie dożywocie.
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~autor [185.152.123.*]
    Otóż to I tak będzie bo ta kasa jest w grupie spółek powiązanych Hyperion - MSS- TELEPROJEKT- LARK- MEDIAHOLDING- COM INVESTMENT-Siedziba Sp zo.o. - to w końcowej wersji itd itp...........................
  • Re: ZROZUMCIE Autor: ~restek [139.59.225.*]
    Dnia 2018-03-04 o godz. 12:56 ~Pretyou napisał(a):
    > A kiedy dane spolka jest na dolku? moze mi napisz jakas to ja na dolku z checia jakupie :-)

wtopilem na larku i mni praktycznie po 80% , a kghm kupilem jak byl po 55 zl (to nie była okazja zycia?) pozniej skoczyl na 120 odrobilem cala strate na tych wydmuszkach, chodzi mi generalnie o to ze w spolkach skarbu panstwa jest jako taka kontrola a to co sie wyprawia na "prywatnych spolkach" to sie w glowie nie miesci szczegolnie z brakiem raportow.
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.