• pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.150.*]
    mieli dostac 5mln za umorzenie udzialow teraz za te 5 mln mogliby kupic prawie calego ctg a oni bija piane co bylo 4 lata temu
  • Re: pisowska logika Autor: ~adak [162.253.130.*]
    A kto spowodowal to ze ctg mozna kupic za mniej? Trzeba bylo do tego mistrza. Świetnie sie spisal.
  • Re: pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.150.*]
    1) g. niestety nie ma szczescia w biznesie
    2) pisowcy tylko zapodaja ludziom papke o e-panstwie, a firmy z ekspozycja na public padaja
    3) kiedys uslyszalem od poprzednika "nasze wyniki sa wiarygodne, na razie nie ma potrzeby ich podkrecania" wtedy to zignorowalem. Dzisiaj juz wiem o co mu chodzilo.
  • Re: pisowska logika Autor: ~UncleWarren [94.254.244.*]
    wreszcie przyznałeś, ze jest TANIO! :))
  • Re: pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.147.*]
    Tanio? przeciez g. nie ma kasy i co wazniejsze zaufania. A po lawinie na 50-60gr i batonach po prawej wg mnie sytuacja jest jasna
  • Re: pisowska logika Autor: ~Ania [79.184.236.*]
    No dobrze. A może usłyszymyco mówią świece? Świece zawsze nas wspierały. Mówiły, że będzie tylko cudownie, proca w górę. Proszę niech któryś z quasianalityków piszących peany zapyta świece, one zawsze pomagają : ))))

pozdrawiam, Ania
  • Re: pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.151.*]
    zal mi tylko ze nikt nie rozliczy w. bo wg mnie to on sie najbardziej przyczynil do obecnego stanu.
  • Re: pisowska logika Autor: ~Mozg_inwestor [213.127.53.*]
    Tyle biur otworzyli, nawet w niemczech, tyle pieniedzy zmarnowali i jeszcze wyszli na swoje to troche chore jak myslicie ?
  • Re: pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.151.*]
    pewnie do dzisiaj by to funkcjonowalo gdyby nie pisowskie pincet minus i szukanie skad na to pieniadze wziac
  • Re: pisowska logika Autor: ~Inwestor [88.202.186.*]
    To wkońcu co jest winne - pińcet plus, public i DTP czy bankowość i retail? Kto wyłudzał kasę na prawo i lewo dając poręczenia jako Mizarus i osobiste (co opłacony sowicie zarządca próbuje teraz unieważniać)? W samych podatkach niezapłaconych jako Mizarus Krul ma 1,2mln, a zaległości do Cube, DTP i ER na kolejne 14,5mln jako Mizarus. Wszystko jest w aktach sanacji Mizarus - wystarczy się do sądu wybrać. Ciekawa lektura w kontekście wyroku sądu ws uchwał DTP. A zarządca siedzi i zawija w sreberka.
  • Re: pisowska logika Autor: ~asdf [94.254.150.*]
    co drugi dzien w tv widze tego speca mariana z rn bardziej swietego od papieza, a sami robia to samo firmuja poczynania krula.

Nigdy nie mowilem ze ktos jeden jest winny. Wg mnie ta spolka od poczatku byla stworzona zeby tak skonczyc. A w mojej opinii wszystko zaczelo sie od w.
    nie odrobimy tych 4 lat rzadow specow ani za 15 lat.... jest jakas branza oprocz wegla ktora jest na plusie?
  • Re: pisowska logika Autor: ~Znawca [213.127.51.*]
    Miedziowa i paliwowa, no i koleje, pociagi, itd
    miedziowa wlasnie widze kghm
    -6 % dzisiaj najnizej od poltora roku....
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.