1) g. niestety nie ma szczescia w biznesie
2) pisowcy tylko zapodaja ludziom papke o e-panstwie, a firmy z ekspozycja na public padaja
3) kiedys uslyszalem od poprzednika "nasze wyniki sa wiarygodne, na razie nie ma potrzeby ich podkrecania" wtedy to zignorowalem. Dzisiaj juz wiem o co mu chodzilo.
No dobrze. A może usłyszymyco mówią świece? Świece zawsze nas wspierały. Mówiły, że będzie tylko cudownie, proca w górę. Proszę niech któryś z quasianalityków piszących peany zapyta świece, one zawsze pomagają : ))))
To wkońcu co jest winne - pińcet plus, public i DTP czy bankowość i retail? Kto wyłudzał kasę na prawo i lewo dając poręczenia jako Mizarus i osobiste (co opłacony sowicie zarządca próbuje teraz unieważniać)? W samych podatkach niezapłaconych jako Mizarus Krul ma 1,2mln, a zaległości do Cube, DTP i ER na kolejne 14,5mln jako Mizarus. Wszystko jest w aktach sanacji Mizarus - wystarczy się do sądu wybrać. Ciekawa lektura w kontekście wyroku sądu ws uchwał DTP. A zarządca siedzi i zawija w sreberka.
co drugi dzien w tv widze tego speca mariana z rn bardziej swietego od papieza, a sami robia to samo firmuja poczynania krula.
Nigdy nie mowilem ze ktos jeden jest winny. Wg mnie ta spolka od poczatku byla stworzona zeby tak skonczyc. A w mojej opinii wszystko zaczelo sie od w.