Jakiś mądrala na innym wątku bronił AP, że brak publikacji to nie jego wina. Jest czarno na białym. Nic nowego ten raport! Czekam na wiadomość od KNF, że dostanie dotkliwą karę za swoje krętactwa!
Syndyk decyduje popracuje ze trzy miechy i odwoła upadłość, ze spółki nie stać i bum. Na przeprowadzenie upadłości trza mieć 2% od obrotu. Kasy nie ma i upadłości nie ma
Musza sprzedac pakiet kontrolny nie wazne za ile. Czy za 30 mln czy za 100. I na to czekam. csla reszta mnie nie interesuje. Czekam az AP sprzeda udzialy. Dla nas to oznacza wezwanie. Kwestia czy po 1 czy po 2 czy po 3 zlote. Wszystko.
co tutaj za ludzie są, jak się daję manipulować i wciągać w idiotyczne dyskusje!!?? udziały w mss są w gestii syndyka on je może tylko sprzedać bo to jest masa upadłościowa i żaden ap choćby miał 1000 procent akcji nie ma nic do powiedzenia....!! inna sprawa, że sieć mss, nie działająca, bez urządzeń aktywnych które comp zabrał, bez głównego węzła, nie działająca jest guzik warta i nic tu nie zmienią żadne krętactwa i demagogia forumowiczów na literkę b czy p.... bo już opowiadali bzdury kto to niby z tej sieci niby nie korzysta 10 procent polskiego internetu i różne takie idiotyzmy!! myślą że wszyscy czytający są tak ograniczeni jak oni!!
Mistrzu.. Ok....mi chodzi o przekręty za tamtej władzy w świetle dotacji. Ostatni art. mówi, że sami się pogubili w małopolsce w przekrętach hehe... Teraz przed pismakami szukają winnych! Co by nie napisać, to aktywo mss jest w sanacji i ONI teraz srają ogniem co zrobić aby nie stracić hehe ci co op. Hypkowi a pomino dobrej zmiany jeszcze są! Ja mam tu na waciki i jak kol. B. pisał akcjw przekarzę moim dziecią#
Ci z nowej zmiany zastanawiaja sie gdzie zrobili blad ze sami sie nie oblowili i puszczaja takie artykuly liczac ze cis im skapnie. AP to dla mnie zagadka. Zeby tylko do Wiednia na operacje woreczka zolciowego nie pojechal...