Dnia 2018-03-01 o godz. 17:47 ~aaa napisał(a): > wyniki super, kto nie kupił akcji będzie pluł sobie w brodę ...
Moim zdaniem będzie miał szansę kupić, gdyż papier krąży gdzieś po orbicie zainteresowania rynku. Nie mniej jednak dużo nie nakupuje z uwagi na bardzo dziurawy karnet S. Pozdrawiam twardojajecznych z Tritona :)))
Niby na co więcej? Wynik netto za 2017 przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Kredyty spłacone, w kolejnych kwartałach nadal można spodziewać się zaksięgowania sporej liczby mieszkań z Winnicy. Czas rozpocząć zbliżanie się do realnej wyceny.
Przejrzałem dokładnie raport i potwierdzam to co napisałem wcześniej. Jest dobrze i będzie jeszcze lepiej, bo sprzedali dopiero połowę Winnicy, mają przedszkole, Triton Country się buduje i kupują działki pod kolejne inwestycje. Pytanie tylko, czy rynek się nie zawali i czy będą chętni na ich mieszkania. Patrząc na kolejny kwartał można spodziewać się jeszcze lepszego wyniku jeśli sprzedadzą pozostałe mieszkania Jutro górne widły moim zdaniem, mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do tej wartości księgowej 13,34
Arkusz pusty z obu stron, dlatego myślałem, że będą górne po takich wynikach. Może nawet dobrze, że nie wystrzeliło, będzie spokojne kupowanie, bo perspektywy na kolejny kwartał bardzo dobre.