Nie żadne jechać na 14 tylko jasno powiedzieć Polakom macie PGE macie pewne np. 3% kupony co rok ludzie kupowaliby jak lokatę skończyłoby się to dziadostwo na naszej giełdzie... i nie na żadne 14 tylko 25 tak jak ludzie kupowali pewni zysków z naszej perełki ... Domagam się jako akcjonariusz corocznych obiecywanych wypłat dywidendy tak jak określała to polityka dywidendowa spółki!!!
Dnia 2018-03-02 o godz. 09:12 ~korab napisał(a): > wywalaj DROBNICO manipulantom /najlepiej w dołku/ tylko później nie płacz, że cię wydudkali " na strychu"
A jak spadnie jeszcze o 2 zł też będziesz tego zdania, że trzeba trzymać do końca świata lub jeszcze jeden dzień dłużej?
No właśnie autor poprzedniego wątku powiedział, że by sprzedał. Ja jak tracę na czymś, to dokupuję i tym samym niweluję stratę procentową ;) Prawda jest to, że ja zawsze kupuję spółki zdołowane, tak jak teraz energetyka. Kolejna rzecz, że moja taktyka ma sens, jak jesteś w stanie kilka lat trzymać akcję. Ale moje dzieci coraz starsze ;)
normalne naiwniactwo caly swiat spada na lep na szyje a wy myslicie ze 10 sie obroni smieszne to jest.tak jak kilka lat temu kupili ludzie za 25 zl i nie chcieli by sprzedac za np 20 dzis sa mega naiwniakami
Nie zaklinajmy rzeczywistości. Też mam uśrednione, ale urośnie tylko wtedy jak fundy się wymienią. Kto ma kasę dziś może spokojnie kupować, poziom 7 lub 8 nie powinien dziś nam grozić, ale fundy i tak zrobią co chcą, Na pewno potrzeba kilku dobrych informacji, aby wróciło do należnego papierkowi poziomu tj 13-15.zł. Podtrzymuję moją wycenę na poziomie debiutu już w marcu 2019. Ja na to liczę.