Po raporcie tez był popyt dlatego mogli wyspać większe ilości. Tu tacy jak Ty cały czas widzą popyt a dziwi mnie że macie czelność pisać takie bzdury bo juz kilka razy podobno zostałem na peronie a ciągle kurs poniżej 90 gr. Podobno poniżej złotówki juz nie szło kupić.
Jakim cudem mogę zostać na peronie? Jak będzie umowa to kupię i po 1.5. I tak zrobię. Może nie tyle Ty ale ja będę miał pewność a Ty jej na ten moment nie masz. Większe ryzyko to większa stopa zwrotu. Ale dla mnie najważniejsza jest ochrona kapitału. Wole zarobić mniej ale przy minimalnym ryzyku straty. A tu na ten moment ryzyko spore.
Dnia 2018-03-01 o godz. 16:13 ~src napisał(a): > Jakim cudem mogę zostać na peronie? Jak będzie umowa to kupię i po 1.5. I tak zrobię. Może nie tyle Ty ale ja będę miał pewność a Ty jej na ten moment nie masz. Większe ryzyko to większa stopa zwrotu. Ale dla mnie najważniejsza jest ochrona kapitału. Wole zarobić mniej ale przy minimalnym ryzyku straty. A tu na ten moment ryzyko spore.
jak pojawi sie właściwe info to możesz nie kupic nawet po 3 zł,wziałes to pod uwagę?:)) rób jak uważasz,wszak to twoje pieniadze i nic nikomu do nich!
Dnia 2018-03-01 o godz. 16:15 ~mmm napisał(a): > Dnia 2018-03-01 o godz. 16:13 ~src napisał(a): > > Jakim cudem mogę zostać na peronie? Jak będzie umowa to kupię i po 1.5. I tak zrobię. Może nie tyle Ty ale ja będę miał pewność a Ty jej na ten moment nie masz. Większe ryzyko to większa stopa zwrotu. Ale dla mnie najważniejsza jest ochrona kapitału. Wole zarobić mniej ale przy minimalnym ryzyku straty. A tu na ten moment ryzyko spore. > > jak pojawi sie właściwe info to możesz nie kupic nawet po 3 zł,wziałes to pod uwagę?:)) > rób jak uważasz,wszak to twoje pieniadze i nic nikomu do nich!
src bardzo dobrze podchodzisz do spolek tez jestem tego samego zdania beda umowy wezmiesz po 1,50 nie sadze zeby spolka nawet jak beda umowy otworzyla 3zl odrazu choc i takie cuda sie zdarzaja na gieldzie ze pare sesji nie otwiera sie kurs,a nawet jakby 3zl otworzyli to nie straci i nic nie zarobi a poki co to sa obiecanki z pokazem od wrzesnia wiec ryzyko jest caly czas,wiec jedynie co to tylko dt mozna grac na szybko ale opbrot powoli umiera teraz
malo wiesz chlopie widzialem juz otwarcie na +350% po kilku dniach bo sie otworzyc nie moglo czekajcie dalej i robcie koleczka to jest do czasu pewnego dnia zostaniecie na peronie tyle w temacie.
Dnia 2018-03-01 o godz. 19:23 ~tko napisał(a): > malo wiesz chlopie widzialem juz otwarcie na +350% po kilku dniach bo sie otworzyc nie moglo czekajcie dalej i robcie koleczka to jest do czasu pewnego dnia zostaniecie na peronie tyle w temacie.
chlopie pisz pod jednym nickiem bo ciagle zmieniasz nicki nie stac cie na jeden nick,skoro malo wiem to gdzie twoje 5zl; po odwieszeniu bo juz takie teorie knules nie mowiac o 100zl,a ze widziales otwarcie 350% to nie znaczy ze na term odrazu otworzy tyle gdyby tu umowy byly zakladam to widlowy 50% na 1 sesje ale to narazie marzenia nie ma umow nie ma pokazu na koniec lutego kolejne przekladanie mamienie i trwa juz od wrzesnia zostaje gra dt nic wiecej poki co 1 z hakiem zasypywanie max co tu widze to 135-7 na poewrot gdyby infa byly nie zadne 5zl czy tam 100zl
Dnia 2018-03-01 o godz. 19:31 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-03-01 o godz. 19:23 ~tko napisał(a): > > malo wiesz chlopie widzialem juz otwarcie na +350% po kilku dniach bo sie otworzyc nie moglo czekajcie dalej i robcie koleczka to jest do czasu pewnego dnia zostaniecie na peronie tyle w temacie. > > chlopie pisz pod jednym nickiem bo ciagle zmieniasz nicki nie stac cie na jeden nick,skoro malo wiem to gdzie twoje 5zl; po odwieszeniu bo juz takie teorie knules nie mowiac o 100zl,a ze widziales otwarcie 350% to nie znaczy ze na term odrazu otworzy tyle gdyby tu umowy byly zakladam to widlowy 50% na 1 sesje ale to narazie marzenia nie ma umow nie ma pokazu na koniec lutego kolejne przekladanie mamienie i trwa juz od wrzesnia zostaje gra dt nic wiecej poki co 1 z hakiem zasypywanie max co tu widze to 135-7 na poewrot gdyby infa byly nie zadne 5zl czy tam 100zl
Dzieciak jestes i malo wiesz a sam mam 1% calego Free Float czyl 70k akcji i one nie sa na sprzedarz( a kazdy spadek cen mnie cieszy bo dobieram sobie jeszcze taniej dzieki wam i zanizaczom kursu xd) I nie dyskutuj z madrzejszymi od siebie rob se kolka dalej moze powodzenia sprzedam po ok 5zl a moze i 10zl - zobaczymy jaka bedzie pompa po infach i umowach w marcu,bo tym razem demonstracja sie uda(wszystko jest juz dogadane jak bys nie wiedzial) nastepnie odkupie taniej i trzymam dalej za rok miedzy 50-100zl oddam papier i sie pozegnam na dobre - tak sie robi kase, podobnie jak na cloud czy cdproject ladna kase ludzie zrobili w nie tak wcale dlugim czasie tu bedzie podobnie.
Tez czaje sie z zakupami ale jak puszcza kolejne info o braku prezentacji, czesci to puszcza nerwy i znowu lawina, zerwie denko pojda stopy i mamy 50gr.
Dnia 2018-03-01 o godz. 20:00 ~Inwestor napisał(a): > Dzieciak jestes i malo wiesz a sam mam 1% calego Free Float czyl 70k akcji i one nie sa na sprzedarz( a kazdy spadek cen mnie cieszy bo dobieram sobie jeszcze taniej dzieki wam i zanizaczom kursu xd) > I nie dyskutuj z madrzejszymi od siebie rob se kolka dalej moze powodzenia sprzedam po ok 5zl a moze i 10zl - zobaczymy jaka bedzie pompa po infach i umowach w marcu,bo tym razem demonstracja sie uda(wszystko jest juz dogadane jak bys nie wiedzial) nastepnie odkupie taniej i trzymam dalej za rok miedzy 50-100zl oddam papier i sie pozegnam na dobre - tak sie robi kase, podobnie jak na cloud czy cdproject ladna kase ludzie zrobili w nie tak wcale dlugim czasie tu bedzie podobnie.
juz ten teks twoj czytam od miesiaca bodajze a tu 1zl ledwo wybija i wraca do bazy ja szybciej na tych kolkach wiecej zarobia zanim ty doczekasz 5zl-10zl czy 100zl rozumiem ze jestes tu najmadrzejszym analitykiem i wiesz co w spolce piszczy masz wiadomosci z pierwszej reki normalnie jp morgan sie o ciebie bedzie zabijal taki analityk o roznych nickach i siedzi na forum bankiera i wkolko opowiada ze zniknie a tu widze codziennie twoja pisanine na forum
ano jestem madry cdprojekt(optimus mialem po 1zl) i do ilu urosl do 100zl? niestety az do 100zl nie wytrzymalem tu tego bledu nie popelnie bo wiem ze tez tyle bedzie zawsze wylapuje spolki co w rok min. +1000% wzrosnac termo jest jedna z nich z ta roznica ze duzo wiecej jak marne +1000% bedzie, juz nic nie pisze bo szkoda czasu na bezsensowne klucenie sie z leszczami ktorzy i tak nadal nic nie rozumieja, zwlaszcza perle ktora posiadaja lub dopiero posiadac beda w swoim portfelu a i tak oddacie na poczatku wzrostu i edziecie patrzec tylko pozniej i sie dziwic ile to wzrosnac w przeciagu 1roku! :) Zegnam niedowiarkom, pozdrawiam tylko cierpliwych w tym Anie, ona jedna z nielicznych wie jak wysoko termo bedzie kiedys stalo. BYE
Inwestor chlopie nie obrazaj sie my tu dyskutujemy i tyle bez urazy. Jedziemy na tym samym wozku chcemy zarobic na termo. A co i jak, oby sie spelnily marzenia albo lepiej - niech zaplonie gora smieci!
smieci to termo bedzie palic niedlugo pokaz w marcu udany bedzie otworzy sie duzo wyzej kolkowicze nie odkupia duzo drozej jak znam zycie i nie zarobia a krus bedzie rosl dalej, zycie.. i wyjdzie na to ze zarobia cierpliwi wiecej spokojnie czekajac nie robiac nawet kolek, pozdro
Tego wlasnie nie wiemy - twoje doswiadczenie mowi ze tak bedzie a inni nie sa tacy optymisci zwlaszcza ze przeciaga sie juz pol roku t pokaz? a to okazuje sie malo zeby snic o wiekszych liczbach niz 1. Trzymamy kciuki ale jak nie wyjdzie to bedzie kiepsko i 50gr zaliczy. (oby bylo jak mowisz)
Dnia 2018-03-01 o godz. 20:34 ~Inwestor napisał(a): > ano jestem madry cdprojekt(optimus mialem po 1zl) i do ilu urosl do 100zl? niestety az do 100zl nie wytrzymalem tu tego bledu nie popelnie bo wiem ze tez tyle bedzie zawsze wylapuje spolki co w rok min. +1000% wzrosnac termo jest jedna z nich z ta roznica ze duzo wiecej jak marne +1000% bedzie, juz nic nie pisze bo szkoda czasu na bezsensowne klucenie sie z leszczami ktorzy i tak nadal nic nie rozumieja, zwlaszcza perle ktora posiadaja lub dopiero posiadac beda w swoim portfelu a i tak oddacie na poczatku wzrostu i edziecie patrzec tylko pozniej i sie dziwic ile to wzrosnac w przeciagu 1roku! :) Zegnam niedowiarkom, pozdrawiam tylko cierpliwych w tym Anie, ona jedna z nielicznych wie jak wysoko termo bedzie kiedys stalo. BYE
a ty wkolko to samo porownojesz cd projekt i cloud porownaj spolki np fluid takie same mamienie czy depend tam identycznie karmili infami
Dnia 2018-03-02 o godz. 08:11 ~mmm napisał(a): > choc osobiscie w to nie wierzę -bo i po co? > jade na walne i wezme ze soba szampana > p.s > mam głęboko w d...co o tym sądzicie!:)
jedz jedz chlopie na wza bo niedlugo petarda expres ruszy na 100zl;)))hehe
Dnia 2018-03-02 o godz. 08:20 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-03-02 o godz. 08:11 ~mmm napisał(a): > > choc osobiscie w to nie wierzę -bo i po co? > > jade na walne i wezme ze soba szampana > > p.s > > mam głęboko w d...co o tym sądzicie!:) > > jedz jedz chlopie na wza bo niedlugo petarda expres ruszy na 100zl;)))hehe
ty nie pojedziesz bo i za co? heheheheh BEZ ODBIORU! tak na marginesie-szykuja sie spore zmiany-nic wiecej nie napiszę:))
Dnia 2018-03-02 o godz. 08:25 ~mmm napisał(a): > Dnia 2018-03-02 o godz. 08:20 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-03-02 o godz. 08:11 ~mmm napisał(a): > > > choc osobiscie w to nie wierzę -bo i po co? > > > jade na walne i wezme ze soba szampana > > > p.s > > > mam głęboko w d...co o tym sądzicie!:) > > > > jedz jedz chlopie na wza bo niedlugo petarda expres ruszy na 100zl;)))hehe > > ty nie pojedziesz bo i za co? heheheheh BEZ ODBIORU! > tak na marginesie-szykuja sie spore zmiany-nic wiecej nie napiszę:))
ja nawet nie musze jechac bo moge podejsc a czas masz chlopie do 6marca na rejestracje:)))w