Nie da się zrobić paniki bez obrotu , a po wczorajszym infie były oczekiwania mocnych z spadków.
Moim zdaniem dzisiaj przesilenie i możliwość taniego zakupu.
Następna zagrywka na poziom
1 zeta będzie ostatnia krecocy kółka będą bez akcji, a dzisiaj dobiliśmy do dolnej bandy
Pozdrawiam
O kurde. A ja na peronie. Znów bez akcji :( a mogłem łykać ile wlezie pod prezentacje. Nawet linki w komunikatach dają by takie ciemniaki jak ja mieli jak na widelcu wizję bogactwa.
Właśnie na was czekałam, tak jak manipulujecie inwestorami, to widać po waszych wypowiedziach.
Ja i tak wam nie sprzedam i zaufam prezesowi w końcu on może stracić kilka milionów akcji, i jeszcze nie pobiera wynagrodzenia od termo2power.
Pozdrawiam
Dnia 2018-02-28 o godz. 16:18 ~Ania napisał(a): > Właśnie na was czekałam, tak jak manipulujecie inwestorami, to widać po waszych wypowiedziach. > > Ja i tak wam nie sprzedam i zaufam prezesowi w końcu on może stracić kilka milionów akcji, i jeszcze nie pobiera wynagrodzenia od termo2power. > > Pozdrawiam
gorszej glupoty to dawno nie slyszalem aniu wiesz jaka jest roznica miedzy twoimi zakupami ze prezes ma te akcje po 10gr i kosinski tez wiec on caly czas ma zysk
Przecież wy jesteście jacyś nienormalni. Najpierw nagoniliście na super wzrosty i info o udanym pokazie, ludzie kupowali WCZORAJ po 1.04-1.07, a dzisiaj kurs obracał się koło 0,80 i część ze strachu PRZEZ WAS posprzedawała akcje i potraciła dużo pieniędzy. Nie wstyd wam?