no muszę przyznać, że wezol mnie troszkę rozczarował.... jeżeli zwinął kasę i znikł, to mu gratuluję≤ bo wyczuł moment, sam bym to zrobił, gdybym wiedział kiedy, a potem wrócił odkupić po 0,06zł - tak więc dlaczego ktoś mu się dziwi ?? przecież wszyscy po to jesteśmy, a nie dla hobby...., ale wezoł wiem, że to czytasz, dlatego mówię jeszcze raz.... rozczarowaleś mnie, bo dla twoich wpisów codziennie tu byłem... :)
Ja też jestem - delikatnie mówiąc - rozczarowany. Jak większość z nas - sądząc po tym co widać na "s". A w grudniu mieliśmy 13 gr i pusto po prawej między 14 a 20 gr. Oczywiście, gdybym wiedział , że spadnie do 6-7 gr - sprzedałbym wyżej. Tym co taki plan zrealizowali - gratuluję. A pisać nie ma po co - parę osób już wcześniej sytuację dobrze zdiagnozowało - bez informacji ze spółki nic ciekawego pewnie się nie wydarzy. Ja najwyraźniej byłem zbyt dużym optymistą.
Witam. Ciekawie to będzie jak spółka tylko coś, cokolwiek poda do publicznej wiadomości, wtedy będzie na pewno ciekawie, tylko czy kierunek kursu będzie w górę czy jednak na południe, sam już nie wiem bo myśli mam różne....
Liczyłem na zyski jak większość ale teraz to żeby wyjść bez straty.
Pozdrawiam
Pytanie co jest dla ciebie szczytem, 10, 15 , 20 czy więcej groszy. Jeśli oczekujesz 50 lub więcej groszy to raczej mało prawdopodobne ale nie powiem że nie niemożliwe zwłaszcza na naszej "giełdzie" . Jednak realne spoglądając na dotychczasową działalność naszej spółki to wątpię czy przekroczy 20 groszy zwłaszcza w tym roku i w tym przypadku chcę bardzo ale to bardzo być w błędzie. Co do oczekiwanych przez ciebie zysków to wszystko zależy po ile kupowałeś, jeśli na górce to współczuję jeśli poniżej 8 groszy to da się zarobić. Pozdrawiam i życzę tobie jak i sobie również spektakularnych wzrostów.