• co do walnego? Autor: ~custer [79.189.193.*]
    Walne 26 marca. Jaki pułap do tego czasu osiągną akcje? Co wam wychodzi, jakie intuicje, jakie oczekiwania, przewidywania?
  • Re: co do walnego? Autor: ~SawoYBIG [83.100.169.*]
    Trudno powiedzieć zarząd skupuje przede wszystkim oni ustalą cenę . By rozmowy miały sens na walnym to prawie wiadomo w jakim zakresie będą stały akcje . Teraz to nisko kupić
  • Re: co do walnego? Autor: ~SLK [46.215.188.*]
    a co to za pytania ? co cie to interesuje ? poczytaj o spółce, jej kapitałach, majątku itp. i decyduj czy jest warta 4 zł czy 10 zł.
    myślisz, że ktoś tu ma szklaną kulę i ci podpowie? haha
    ja zainwestowałem przynajmniej do czasu debiutu spółki na głównym parkiecie (no chyba, że pójdą wcześniej na mój wyznaczony poziom i przedział 8-10 zł) i nie interesuje mnie groszołapanie po 100 czy 500 zł zysku
  • Re: co do walnego? Autor: ~custer [79.189.193.*]
    Dnia 2018-02-28 o godz. 10:18 ~SLK napisał(a):
    > a co to za pytania ? co cie to interesuje ? poczytaj o spółce, jej kapitałach, majątku itp. i decyduj czy jest warta 4 zł czy 10 zł.
    > myślisz, że ktoś tu ma szklaną kulę i ci podpowie? haha
    > ja zainwestowałem przynajmniej do czasu debiutu spółki na głównym parkiecie (no chyba, że pójdą wcześniej na mój wyznaczony poziom i przedział 8-10 zł) i nie interesuje mnie groszołapanie po 100 czy 500 zł zysku

właśnie to mnie interesuje.
  • Re: co do walnego? Autor: ~odp [46.215.188.*]
    no to dla ciebie custer odpowiedź:

spółką przewartościowana, zaraz zwała na 2 zł, ratuj kapitał haha
  • Re: co do walnego? Autor: ~docuster [46.215.188.*]
    custer wystaw na S po 4,11 haha
  • Re: co do walnego? Autor: ~custer [79.189.193.*]
    Dnia 2018-02-28 o godz. 10:44 ~docuster napisał(a):
    > custer wystaw na S po 4,11 haha

ja cię nie pytam o radę. tylko o to, czy masz coś mądrego w tej sprawie do powiedzenia.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.