Dnia 2018-02-28 o godz. 20:04 rf- napisał(a): > Widzę, że wcięło posłańca :) No cóż, co ma być to będzie. Bez zgadywanek.
elpachago zapadl sie ze wstydu pod ziemie rekomendowal kupno BOA 62gr bylo jest 47gr,TP2 bylo 107 jest 83gr same trafne inwestycje tego naganiacza,sapling od miesiecy 5-7gr
Misiu kolorowy zanim było 1.07 to było 0,70 więc przestań pisać głupoty i naucz się zarabiać .Nikt na Twoje zawołanie nie kupi większej ilości w ciemno. Musi wiele czynników się zgrać a wtedy jednym strzałem 3 półki będą zjedzone i 0,09.
Dnia 2018-03-01 o godz. 08:31 ~Elchapo napisał(a): > Misiu kolorowy zanim było 1.07 to było 0,70 więc przestań pisać głupoty i naucz się zarabiać .Nikt na Twoje zawołanie nie kupi większej ilości w ciemno. Musi wiele czynników się zgrać a wtedy jednym strzałem 3 półki będą zjedzone i 0,09.
kolego ja wiem ile bylo bo gram dt termo przy 107 pisales i naganiales a tam trzeba bylo oddac wiec nie pisz bzdur i zobacz kiedy nagoniles ludzi teraz sprawdzanie podazy sapling hehe uwazaj bo prad ci wysiadziee elchapago
No tak, to Elciapa nam pokazał swoje zasoby ;) A poważnie - uważam, że to zwykłe szczucie. Jeśli chcesz z grubsza sprawdzić podaż, robisz to na początku monitoringu, nie przed 9 gdy już sporo ludzi siedzi i obserwuje nastroje. Efekt? Paru odsunęło się o parę stopni wyżej i zamiast niecałych 700k mamy mniej niż 500k na S po 0,07. Na K niestety nikt poważny się nie pojawił więc apel do sternika: Panie! więcej od siebie! Samo nie zatrybi.A to, że jak zatrybi - będzie ostro, to wiemy chyba wszyscy tutaj siedzący. 11gr powinno być dobrym początkiem... Czekam i obserwuję.
A to błąd w sztuce. A specjalnie dla robinsona niech obserwuje dalej BOA i T2P a tu kisi kasę i czeka. Wszyscy mocni w gębie a założę się że żaden nawet na 0,08 nie jest w stanie się przebić.
No już się tak nie mądruj. Amatorskie podpuszczanie zostaw kolegom :) Czekamy w ciszy i skupieniu. Będzie coś z tego czy nie ... Może jakieś info z badania sprawozdań puszczą, albo o NWZA w końcu coś. To już pora. "Najbliższy czas" nie trwa wiecznie :D