O terminie 28.02 można było przypuszczać, ale o przesunięciu wiedzieli ci co sypali i nie p. Kosiński.
Zawalił termin Włoch....
Podsumowanie,........
1 .........Urządzenie działa......
2..........pokaz w każdym momencie 05.03...czy 12.03.2018 będzie widać po kursie przed......
3..........nie oddawać tanio akcji z rana zrobią panikę.......
4......... jutro chyba ostatnia okazja do tanich zakupów ......cierpliwości mamy z góry
Pozdrawiam akcjonariat
Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 57/2017 z 06 lipca 2017 r., nr 66/2017 z 24 lipca 2017 r., nr 67/2017 z 24 lipca 2017 r., nr 69 z 31 lipca 2017 r., nr 82/2017 z 06 września 2017 r., 85/2017 z 28 września 2017 r., raportu bieżącego nr 89/2017 z 06 listopada 2017 r., raportu bieżącego nr 99/2017 z 21 grudnia 2017 r., raportu bieżącego nr 1/2018 z 02 lutego 2018 r., oraz raportu bieżącego nr 5/2018 z 26 lutego 2018 r. Zarząd Spółki Termo2Power S.A. z siedzibą w Warszawie (Spółka, Emitent) podaje do publicznej wiadomości informację: W lutym zakończono zaplanowane prace modernizacyjne, o zakresie których Emitent informował w dotychczas publikowanych raportach bieżących. Na 12 - 16 lutego 2018 r. zaplanowano pierwsze pokazy instalacji demonstracyjnej dla zainteresowanych klientów. Termin pokazów został jednak przesunięty na 28 lutego 2018 r., na prośbę przedstawiciela włoskiego Partnera Spółki - firmy Microsystemfuel srl. (Partner Spółki), który również na mocy dwustronnych porozumień jest zobowiązany do czynnego udziału w planowanych prezentacjach. W dniu 25 lutego 2018 r. przedstawiciel Microsystemfuel srl. ponownie poprosił o zmianę terminu. Zarząd Termo2Power S.A., po konsultacji ze stronami zainteresowanymi pokazem przychylił się do prośby. Pokazy odbędą się w marcu 2018 r., a ich dokładne daty są ustalane. Powodem zmian terminów, jest brak dyspozycyjności w tym czasie kadry zarządzającej i pracowników Partnera Spółki, a zarazem właściciela jednego z niezbędnych elementów instalacji demonstracyjnej - mikrokomory spalania ("Micro Combustor"). Microsystemfuel srl. był zobligowany do terminowego przygotowania i zaprezentowania kolejnego modelu komory spalania, w trakcie prestiżowej konferencji "New Humanism Tour Torino", która odbyła się w dniach 24 - 25 lutego 2018 r. w Turynie. W dniu 24 lutego Partner Spółki z sukcesem zaprezentował na konferencji projekt "Presentazione del Combustore" (https://www.coemm.net/ , https://www.youtube.com/watch?v=djk6eVdQIoE ). Microsystemfuel srl. na konferencji reprezentował Inżynier Luigi Domenico Petrecca, będący wynalazcą i projektantem urządzenia oraz David De Filippis - dyrektor handlowy.
Zadnej paniki,trochę cierpliwośći,ja zostaję a wy róbcie jak uwazacie...tylko nie dajcie się wyleszczyć ....Każdy powód dobry by pozbawić nas akcji.....Spokojnej nocy!!!!!Głowy do góry..
Jeszcze się okaże że do końca tygodnia w piątek albo w przyszłym tygodniu zobaczmy jak kurs zareaguje wtedy będziemy wiedzieć ale myślę że wiele osób już wiedziało dlatego tak kurs szurał po 90gr i nie chcieli zejść niżej
Poki nie ma mowy o EMISJI nie jest zle. Ale jak to dalej bedzie wygladac? zloza nie zloza tego sprzeta ? przeloza nie przeloza? teraz p0rzeszkoda bedzie element PATENT ktory moze z dobrej woli lub nie oddany w uzytkowanie lub nie i caly projekt lezy, rozumiem ze tak zawsze jest na poczatku dzialalnosci. kurka sam nie wiem. za duzo mam akcji to mnie boli najbardziej. ehh
Żadna lipa,jutro już nie będzie tanich zakupów (0,68-0,75) powinno conajmniej utrzymać dzisiejszą cenę. ,,Pokazy odbędą się w marcu 2018 r., a ich dokładne daty są ustalane''-daty są ustalone.
Kolejny mataczy na forum. Cytuje słowo "ustalane" a odczytuje je jako ustalone. Dzisiaj miało być 1
3 na zamknięciu bo Waszej euforii a mamy 90 gr i masz odwagę pisać że jutro nie będzie tanichciał zakupów? Jak tu ludzie pod info o prezentacji w akcje wchodzili.
szczerze........mam akcje....chce zarobić i mam średnią jeszcze sporo poniżej kursu ale mam dość........przecież to są jajca jak berety. Mogli wymyślić toi toi od nowa i nad nim pracować żeby "towar" trafiający do toi toi od razu zamieniał się w skroplony gaz do zapalniczek......
Na Fluidzie od dawna takie bajki ludziom wciskaja
Podobnie na Indata, tez mialy byc kokosy, cudowne programy itp
Wystarczy popatrzec na tamte wykresy, tu bedzie podobnie.
Na fluidzie wynalazca jest prezesem i ma zero pojęcia o zarządzaniu i menadżer...... A tu odwrotnie.....
Po za tym ty za jakiś czas znikniesz a będziesz chwalił termo2power pod innym nickiem
A moze ty znikniesz, jak znikneli halsky i psychiatra na Indacie ?
Oni wykonali zlecenie (sami sie do tego przyznali), naleznosc skasowali a ludzie zostali z akcjami kupionymi po okazyjnych cenach.
Ty uzywasz takich samych chwytow jak tamci platni naganiacze, za duze podobienstwo by spac spokojnie.
Ludzie po co się sprzeczacie. Wczorajszy dzień pokazał, ile jest warte słowo naganiaczy. Możemy jedynie współczuć ludziom, którzy kupili powyżej 1zł, a 1.07 to już w ogóle paranoja. Z drugiej strony, gdyby mieli swój rozum to też zastanowiliby się dwa razy przed kupnem tego czegoś.
Mam mały pakiet akcji i jeszcze do tej pory przymykałem oko, ale to co teraz zrobili to przegięcie!!!!!!!!!!!!!!!!! W poniedziałek podali info że urządzenie działa itd żeby we wtorek rano sprzedać jak najdrożej. A wczoraj podali info o przełożeniu pokazu, przecież mogli w poniedziałek napisać wszystko w jednym komunikacie. To teraz odpowiedzcie sobie kto na takich wałkach zarabia hehe SPADAM NA INFOSCAN TAM JEST NORMALNIE I STOPNIOWO DO GÓRY A TO DOPIERO POCZĄTEK. POZDRAWIAM