• leżymy na deskach Autor: ~xxxx [62.111.213.*]
    nokaut
  • Re: leżymy na deskach Autor: vonpaulke [83.31.209.*]
    jeszcze nie
    PGE sprzedaj 10,57 9,40 -11,07% 11,07 Trigon Dom Maklerski S.A.
  • Re: leżymy na deskach Autor: ~chciwość [77.115.10.*]
    Pogadamy sobie 16 marca przy rozliczaniu kontraktów na fixingu o cenie 9,40. A może o 14,00?
  • Re: leżymy na deskach Autor: ~ech [31.178.32.*]
    Daj spokój z Trigonem , ich sprawdzalność jest znikoma .
  • Re: leżymy na deskach Autor: ~Franek_Chicago [97.46.1.*]
    Człowieku jak leżymy na deskach , przecież nie mamy kupionych akcji PGE z bankowego kredytu :)))
  • Re: leżymy na deskach Autor: ~Franek_Chicago [97.46.1.*]
    Poczekaj kilka miesięcy , akurat nie ważne jak człowiek zaczyna , ważne jak dany człowiek kończy . ...
  • Re: leżymy na deskach Autor: 17november [217.8.163.*]
    jaki nokaut , po co siejesz panikę ,jak już wcześniej pisałem chamska zagrywka paru cwaniaków ,robią sobie przestrzeń do
    większego wejścia i tyle ,niestety to jest słabość polskiej giełdy ,właściciel powinien dać parę razy prztyczka w nos takim typkom
    niestety tak nie jest ,o wycenę jestem spokojny ,wystarczy popatrzeć na wyniki finansowe i perspektywę ,to jest monopol i tyle
    Wg. mnie i nie tylko cena w perspektywie pół roku 14,-pln i tyle w temacie naganiania

• Re: leżymy na deskach Autor: ~xxxx [83.24.14.*]
    Dnia 2018-02-28 o godz. 10:44 17november napisał(a):
    > jaki nokaut , po co siejesz panikę ,jak już wcześniej pisałem chamska zagrywka paru cwaniaków ,robią sobie przestrzeń do
    > > większego wejścia i tyle ,niestety to jest słabość polskiej giełdy ,właściciel powinien dać parę razy prztyczka w nos takim typkom
    > > niestety tak nie jest ,o wycenę jestem spokojny ,wystarczy popatrzeć na wyniki finansowe i perspektywę ,to jest monopol i tyle
    > > Wg. mnie i nie tylko cena w perspektywie pół roku 14,-pln i tyle w temacie naganiania
    > >
    > >

A jak to 14 się zrobi?
    Przestrzeni mamy dość. Do 26 zł są w tych warunkach lata świetlne.
[x]
PGE 2,69% 10,30 2026-05-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.