jakby nie widzieli drugiego dna takiego ubierania.Od tego czasu sporo osób się tu zapakowała a teraz wszystko jest możliwe a takie informacje jaka pojawiła się niedawno jak próbują ożenić kolejnym naiwnym. Co będzie dalej zależy od wielu czynników a na razie jest źle.
I charytatywnie pomagają innym całe dnie? Haha nie baw mnie :) masz człowieku kompleksy i problemy ze sobą? :) aaa wylewasz zale za to jak Cie ubrali na softblue..
Jakbym nie mógł wyjść to bym byl ubrany, jakbym wszedł tutaj na miesiąc to moglbym się czuc ubrany, a wszedłem z mysla o dlugim terminie. Na teraz bawią się na innych spółkach, ta miała i ma czekać troche dłużej :) ale nie zrozunlmiesz tego :)
PS. Działalnisc pl Group bardzo łatwo skopiowac, ale tego dowies się po czasie :)
Hej...jestem mam po 82 gr. Chcieliście pogadać, o coś zapytać, zdobyć jakąś niezbędną wiedzę o T2P ? Jeszcze jedna sprawa... Drogi zniewolony chyba nasza umowa o przeprosinach jest już nieważna ...zabrakło akcji dla inwestorów długoterminowych :-) ....na chyba że jeszcze te 6 ml. spróbują nam ożenić. Czekamy czy jesteśmy już dogadani ?