PLM ma zlecenie z dnia 28 listopada 35/2017r. na 6.420000zł na dwa lata czyli 12.840.000zł swoje usługi w serwisowaniu instalacji przemysłowych i urządzeń wykonuje dla firmy petrochemicznych. Dziś Orlen i SP podpisały list intencyjny na połączenie z Lotosem będzie jeszcze więcej zleceń dla naszej spółki.
Dnia 2018-02-27 o godz. 15:31 ~HipHop napisał(a): > Raczej przez takie naganianie brać i nie pytać nie przybędzie inwestorów. Z całym szacunkiem tak mi się wydaje.
>Ja tak nie uważam każdy żyjący ma głowę dwie półkule mózgowe i takie coś jak rozum pieniądze na inwestycje a to jedna z najlepszych firm na tym NC z przyczyn nie zależnych od zarządu nie rośnie, a po każdym dobrym info jest dołowana i dlatego główny udziałowiec sprzedał pakiet po 0,30gr. a nie po złotówce.
Obrotów brak jak się pojawią to tylko sprzedaż i nurkuje do 0.25gr.Tu jest zmowa tak zwanych słupów od lat. Jest taki komunikat z paru lat, że na akcjach wykonano obrót po za sesją na miliony i nikt się nie ujawnił że posiada ponad 5% odsyłam do komunikatów.
Dnia 2018-02-27 o godz. 16:15 ~Jan napisał(a): > Obrotów brak jak się pojawią to tylko sprzedaż i nurkuje do 0.25gr.Tu jest zmowa tak zwanych słupów od lat. Jest taki komunikat z paru lat, że na akcjach wykonano obrót po za sesją na milionach szt. i nikt się nie ujawnił że posiada ponad 5% odsyłam do komunikatów. > akcji dopuszczonych do obrotu to 33000250szt. natomiast 5% to 1.650.013szt. > jak ktoś będzie przejmował spółkę to na pewno się ujawni może to być któryś wielkich tuzów GPW.