• To dopiero przekręt ! Autor: ~Mietek [195.88.90.*]
    Jak w funduszu analityk czyta sprawozdania?, chyba że celowo naciągną innych,
    Sobieski mistrzostwo firma w dół a on w górę, tylko na NC pozwolają na takie przekręty.
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~zdezorientowany [195.82.181.*]
    Witam moglby ktos wyjasnic co dalej z ta firma bedzie ?
    przeciez splaca obligatariuszy i dokapitalizuja ja
    Czy naprawde nie oplaca sie ja rozwinac i sprzedac np jakims Zydom
    Kapelusze sa koszerne czy nie ?
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~zdezorientowany [195.82.181.*]
    Sypia i upychaja akcje kazdemu po coraz nizszym kursie
    To chyba koniec tej firmy - kapelusz nalezy sciagnac z glowy .
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: grzesiek32 [213.155.178.*]
    Oczywiście sytuacja nie jest dobra ale z tym sypaniem to przesada trochę. Chodzi mi o ilość akcji. Póki co jest wyczekiwanie odnośnie nowego inwestora a konkretnie po jakiej cenie będzie miał nowe akcje. Tak czy siak to jest dla SFK szansa na dalsze funkcjonowanie i wyjście z długów. Może nie być jeszcze tak źle.
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~Bonifacy [46.134.52.*]
    Póki co myślę, że chyba najpierw trzeba zamieścić korektę raportu za IV kwartał, bo jak matematyka matematyką na poziomie pierwszej klasy szkoły podstawowej bez użycia kalkulatora to im się nawet kapitał własny nie zgadza.... W obrocie zgodnie z raportami na koniec roku 6,35 mln akcji o wartości nominalnej 0,50 zł czyli wg mnie 3,175 mln zł a podane jest 3,52 mln - resztę pozostawiam do własnej analizy w oparciu o raporty EBI - żenada po prostu... Może pora zatrudnić dyrektora finansowego albo dać wszystko do przeliczenia uczniom ze szkoły podstawowej ?
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~Mietek [195.88.90.*]
    Jednak ktoś czyta nasze info !!!
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~rew [94.254.180.*]
    Sztuczne zaniżanie kursu. Tylko po co? Czyżby inwestor strategiczny chciał wejść po jak najniższej cenie?
  • Re: To dopiero przekręt ! Autor: ~niezorientowany [195.82.181.*]
    Dlaczego wniosek ze sztuczne - moze tu bankructwo bedzie za chwile bo jesli inwestor nie wejdzie to co wtedy ?
[x]
SFKPOLKAP 8,22% 0,79 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.