NAPISANE JEST ŻE POKAZ ODBYŁ SIĘ !! WIĘC JAKI MACIE PROBLEM ..... WŁOSKA FIRMA OPATENTOWAŁA SWÓJ CZŁO... DO JUTRA MAJĄ CZAS PODAĆ JESZCZE JEDNO INFO ... OPRÓCZ TEGO HOLENDRZY CHCĄ NAS NA WYŁĄCZNOŚĆ ...WIĘC NIE TYLKO MY GRAMY NA TRAMPIE ..ALE PÓŁ EUROPY....................................
Zapomniałem dodać że odkupie później taniej i trzymam dalej akcje przez najbliższy rok by oddać na końcu w przedziale 50 - 100zl mam czas a taki kurs tu kiedyś będzie. Tle ode mnie do zobaczenia za rok. Wtedy większość bdie niedowierza jak to mogło tyle wzrosnąć jak teraz ma problem na stałe przebić 1zl ale to się zmieni i to szybciej jak większość tu myśli, zwłaszcza naganiacze na spadki ich nie pozdrawiam tacy jak oni powinni brać na górkach a nie teraz po taniości z nami.
Za ok 100mln zł rocznie zysku co już mogą za jakiś rok zarabiać jak wszystkie ich urządzenia wypala a mają ich wiele. Mało wiesz o firmie widać. Ta spółka będzie gigantem w kolejnych latach tylko ja to widzę i dobrze mało kto z was zarobi tyle co ja trzymając dłużej termo. To mój ostatni post bye :>
inwestor nie wyglupiaj sie z tym zegnaniem bo zegnasz sie juz miesiac , albo 2 , i wciasz sie zegnasz. Jesli ma rosnac tak jak sie zegnasz to mozna juz zawyc.
Chłopie od roku masz mzonki a Ty widzisz już zyski , Ba więcej nawet je już oszacowałes na 100 mln .
Chciałbym z Tobą pogadać za mies lub dwa , inwestorze .....
Dnia 2018-02-27 o godz. 13:11 ~Zgredzik napisał(a): > Chłopie od roku masz mzonki a Ty widzisz już zyski , Ba więcej nawet je już oszacowałes na 100 mln . > > Chciałbym z Tobą pogadać za mies lub dwa , inwestorze .....
znowu sie zegna teraz pod nickiem inwestor:)))i marzy dalej o 100zl hehe