Zaznaczam moja ocena.
Urządzenie działa pokaz się odbył.
Teraz testy innych parametrów.
Najważniejsze zaczynają proces certyfikacji CE co umożliwi sprzedaż.
Czekamy i dokupujemy. Gratulacje prezesie.
Pozdrawiam akcjonariat
warto bylo zaryzykowac i kupic przed pokazem niech sie teraz martwia Ci co akcji nie posiadaja czekamy na certyfikat i sprzedarz na rynki zagraniczne, powinno byc jeszcze info o umowie na wylacznosc microfuel z termo2power o czym wspomnieli w ostatnim raporcie o udanym pokazie, albo dopiero napisza takie info jak podpisza umowe z nimi na wylaczna sprzedarz tego urzadzenia na rynek europejski. Pozdrawiam Anie i twardy akcjonariat co nie dal sie wyleszczyc naganiaczom na spadki(dzieki nim jeszcze udalo sie dobrac troche wiecej i taniej walora) oni tez sa potrzebni, bo chodzi o to by jaknajwiecej i jak najtaniej kupic akcje by wiecej zarobic na nich w przyszlosci, kiedy ich cena wkoncu wzrosnie.. :)
Dnia 2018-02-26 o godz. 21:01 ~Ania napisał(a): > Zaznaczam moja ocena. > > Urządzenie działa pokaz się odbył. > > Teraz testy innych parametrów. > > Najważniejsze zaczynają proces certyfikacji CE co umożliwi sprzedaż. > > Czekamy i dokupujemy. Gratulacje prezesie. > > Pozdrawiam akcjonariat
Gratulacje....Teraz powoli małymi kroczkami do celu...Gratulacje dla Prezesa i Twardego akcjonariatu!!!!
Dnia 2018-02-26 o godz. 21:01 ~Ania napisał(a): > Zaznaczam moja ocena. > > Urządzenie działa pokaz się odbył. > > Teraz testy innych parametrów. > > Najważniejsze zaczynają proces certyfikacji CE co umożliwi sprzedaż. > > Czekamy i dokupujemy. Gratulacje prezesie. > > Pozdrawiam akcjonariat
Gratulacje dla Ani i prezesa przy kursie 97gr pokazy byly wszystko dzialalo dzis kurs 34gr:)))