Dnia 2018-02-26 o godz. 12:46 ~Mozg_inwestor napisał(a): > On tu siedzi od 2 lat wiec wie cos o firmie, popatrz jaki byl kurs 2 lata temu i sprobuj zrozumiec jego gniew, ma do tego prawo
jak tyle czasu wytrzymał to niech nie puszcza bąków które jeszcze bardziej zatruwaja atmosferę - skoro tak dużo wie to po co tak drogo kupował albo skoro tak dużo wie to dlaczego nie sprzedał - -daj spokój panie kolego
nie słuchaj ich. asdf od dawna naganiał na tej spółce, raz w jedną raz w drugą stronę. pozbył się akcji poniżej obecnej ceny, a teraz stara się odkupić niżej.
Dnia 2018-02-26 o godz. 12:35 ~nikt napisał(a): > Dnia 2018-02-26 o godz. 12:21 ~asdf napisał(a): > > Przydalby sie taki wskaznik > > a ty co sraczkę masz co tak drobisz?? -- nie wchodź tu i po sprawie
panie kolego - używając twojego toku rozumowania nie podobają ci się negatywne komentarze - nie wchodź tu i po sprawie
Dnia 2018-02-26 o godz. 15:32 ~cube napisał(a): > Dnia 2018-02-26 o godz. 12:35 ~nikt napisał(a): > > Dnia 2018-02-26 o godz. 12:21 ~asdf napisał(a): > > > Przydalby sie taki wskaznik > > > > a ty co sraczkę masz co tak drobisz?? -- nie wchodź tu i po sprawie > > panie kolego - używając twojego toku rozumowania > nie podobają ci się negatywne komentarze - nie wchodź tu i po sprawie
tak nie podobają mi sie - odpowiem ci dlaczego - jezeli masz akcje to wiedziałeś co czyniłeś kupując - -jeśli zaś nie masz akcji to i nie masz prawa się wypowiadać negatywnie o spółce lub kursie akcji - jest jeszcze trzecia możliwość kupując mogłeś nic nie wiedzieć o spółce zatem jeśli to prawda to nie powinieneś grać na gpw a paść krowy co i tak nie powoduje że możesz pluć na spółkę i kurs - wytłumaczyłem czy za trudne???
Dnia 2018-02-26 o godz. 17:42 ~asdf napisał(a): > Pelikany nalykaly sie i bardzo pomalu sie orientuja ze cos jest nie tak. Ciekawe ile sesji im zajmie zorientowac sie co kupili > > > > :))))
pełna zgoda - różnica między nami jest taka że ja akcje mam na tym poziomie a kilku pluczy nie mają nic lub wiszą na haku od 1,5 i wyżej - -ja jestem spokojny bo i tak wcześniej wyjdę na swoje niż ty no ale to przeciez twoja decyzja była więc nie wyj
Dnia 2018-02-26 o godz. 17:46 ~nikt napisał(a): > Dnia 2018-02-26 o godz. 17:42 ~asdf napisał(a): > > Pelikany nalykaly sie i bardzo pomalu sie orientuja ze cos jest nie tak. Ciekawe ile sesji im zajmie zorientowac sie co kupili > > > > > > :)))) > > pełna zgoda - różnica między nami jest taka że ja akcje mam na tym poziomie a kilku pluczy nie mają nic lub wiszą na haku od 1,5 i wyżej - -ja jestem spokojny bo i tak wcześniej wyjdę na swoje niż ty no ale to przeciez twoja decyzja była więc nie wyj
zamiast pisać głupoty o gigantycznych wzrostach lub decydować kto i co ma pisać na forum - poczytaj może ten superplan którym się tak zachwycasz i sprawdź gdzie się podział kapitał własny, bo jakoś w 2 tygodnie - od 30.09 do 16.10 - ładnych parę baniek z bilansu wyparowało ;)