Obroty się pojawiły ostatnio. Poziom 2,6-2,8 zł wydaje się być już dość mocno uklepany. Jak się przebije do świadomości inwestorów, że GLG jest zaraz w miejscu, w którym Selvita była z SEL24 rok temu rozpoczynając badania kliniczne, to musi wyjechać na północ. Myślę, że ci którzy spółkę obserwują, zakładają się dziś właśnie pod to. I mają już pewnie sporo tego papieru zebrane.
Dnia 2018-02-26 o godz. 11:33 ~Shy napisał(a): > Obroty się pojawiły ostatnio. Poziom 2,6-2,8 zł wydaje się być już dość mocno uklepany. Jak się przebije do świadomości inwestorów, że GLG jest zaraz w miejscu, w którym Selvita była z SEL24 rok temu rozpoczynając badania kliniczne, to musi wyjechać na północ. Myślę, że ci którzy spółkę obserwują, zakładają się dziś właśnie pod to. I mają już pewnie sporo tego papieru zebrane.
Masz rację. Jest nas tutaj kilku mających i nadal zbierających po tej cenie, pełnych wiary że po wstępnych wynikach badań będzie wysoko.
To pytanie do Bo wróżbity:). Mam nadzieje,ze ruszy ale do tego potrzebne są dobre informacje. Jak juz kiedyś pisałem to może trochę potrwać bo kluczowe są wyniki badań.
Przecież tu zaden niczego nie wniesie, zakupy wczoraj zrobily z dwie, trzy osoby, nic tylko czekać i zamilknac, trzymam kciuki że jednak będą infa w tym tygodniu