• przed nami KOREKTA ! Autor: ~byk [78.88.29.*]
    Podzielam wpis n/w inwestora
    cytat-
    Autor: ~ONR [89.64.15.*] 2018-02-23 16:40
    Opublikowano przy kursie:  3,50 zł , zmiana od tamtej pory: 10,00%
    Numer na Karkosika,czyli dlaczego nie rośnie po takim newsie
    Proszę młodzieży giełdowej wczytać się w komunikat-akcje mogą zostać zaoferowane w ramach programu motywacyjnego dla pracowników. Czyli trzeba sprzedać im tanio,a kupić można drogo.
    Ponieważ komunikat nic nie mówi o wezwaniu na sprzedaż akcji,czyli będą równi i równiejsi w kupowaniu.
    Stary esbecki kapuś Karkosik onegdaj miał taki sposób na doprowadzenie giełdowej leszczyny do orgazmu i odprowadzenie od pieniędzy; kupował akcje spółki matki od spółek zależnych.
    W rynek szedł komunikat,że np.Alchemia kupiła 1500 akcji własnych. Motłoch sikał z radości,a sprzedający nie ujawniał się,bo był nim np. Boryszew. I sprzedający musiał ujawnić się dopiero po zmniejszeniu zaangażowania o 5%. Rzecz jasna sprzedawał tylko 4,99%
    Tu jest tak samo-wszyscy zastanawiają się dlaczego kurs opada pod własnym ciężarem,bo perspektywy są świetlane.
    Tyle,że na rynek trafiają akcje ze spółek zależnych,które do ruchów 5 % nie muszą informować..
    Jednocześnie idą newsy,że prezes kupiła 200 akcji. Naród sika z radości,prezes ma forsę. Kurs z debiutu jeszcze się nie wyrównał.

Acha,dywidendy nie będzie. Bo jest skup!!!!!!
  • Re: przed nami KOREKTA ! Autor: ~custer [79.189.193.*]
    Oby, bo trzeba kupić. Jak prezes kupuje 15.000 akcji to znaczy, że wie, że na tym zarobi, i to chyba więcej niż 1 zł na szt.
  • Re: przed nami KOREKTA ! Autor: ~mnx [31.0.124.*]
    też systematycznie zwiększam swój udział, w piątek dobierałem, dziś się waham.
    korekta mi nie straszna
    a takiej korekcie jak na MINOX S.A. z 1,95 zł na 18 groszy tu nam nie grozi hahahaha

Śląskie Kamienice dzięki bogu nie są zaleszczone !

mój post z 12 lutego haha

Autor: ~slask [5.172.234.*] 2018-02-12 11:54 Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 37,50%
    ma ktos akcje tej spółki czy tylko ja się tu kiszę ?

tak się pytam bo mam jakąś drobnicę a coś słabo to wygląda z zainteresowaniem biznesem spółki

https://www.bankier.pl/forum/temat_ma-ktos-akcje-tej-spolki-czy-tylko-ja-sie-tu-kisze,27172305.html 

• Re: przed nami KOREKTA ! Autor: ~byk [78.88.29.*]
    korekta !
    --------------------------------
    wystarczająco już urosło
  • Re: przed nami KOREKTA ! Autor: ~Ofek [147.252.213.*]
    Powiedz to jelp... Pani Prezes, bo ta kupuje. Chyba cos znia nie tak ? ;-)
  • Re: przed nami KOREKTA ! Autor: ~byk [78.88.29.*]
    Wyrzucili po 3,60
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.