• Przychody luty Autor: ~romek [185.136.133.*]
    Po imponujących wynikach za styczeń, czekamy na info w sprawie przychodów za luty. Słaba pogoda zachęca klientów do przebywania w centrach handlowych, więc wynik powinien być podobny jak w styczniu.

styczeń +20%
    luty +20%
    marzec - zobaczymy co z tego będzie...

Ikw powinien być więc bardzo udany dla spółki.

• Re: Przychody luty Autor: ~romek [188.146.168.*]
    Możliwe, że wyniki za luty jeszcze w tym tygodniu. Najpóźniej w przyszłym :)
    Wygląda na to, że pogoda sprzyja zakupom. Nagłe ocieplenie pod koniec marca i w kwietniu pewnie też podkręci obrót za te miesiące. Wszyscy się rzucą na kolekcje wiosenne.

• Re: Przychody luty Autor: ~Sss [31.0.80.*]
    Juz sa ..rosniemy 2% w lutym stacjonarnie
  • Re: Przychody luty Autor: ~Endrju [81.133.175.*]
    Trochę rozczarowanie...nie wiem skąd takie skoki we wzrostach pomiędzy miesiącami...

Aczkolwiek do tych 2% stacjonarnie należy doliczyć +10% w handlu online. No i licząc sklepy stacjonarne + sprzedaż online dalej mamy +19% w ciągu pierwszych dwóch miesięcy 2018 roku :) A to już wygląda całkiem nieźle :)
  • Re: Przychody luty Autor: ~Sss [31.0.80.*]
    To wszysko zalezy od pigody feri ukladu weekendow ect
  • Re: Przychody luty Autor: ~romek [188.146.40.*]
    Mnie osobiście przychody zawiodły. Miałem nadzieję, że chociaż wzrost r/r 10% uda się wykonać. Teraz pozostaje czekać na raport roczny oraz informacje o dywidendzie.

myślę, że zysk 12mln i dywidenda 80-100gr

• Re: Przychody luty Autor: ~dedalus [94.254.171.*]
    Dokładnie. Luty był bardzo słaby w handlu. Ferie, b. niskie temperatury, panująca grypa. To wszystko złożyło się na niski poziom sprzedaży. Tutaj CDRL nie okazał się być wyjątkiem.
  • Re: Przychody luty Autor: ~romek [188.146.104.*]
    Ale wypadł dość silnie na tle rynku. (np. w porównaniu do CCC)

• Re: Przychody luty Autor: ~Dedalus [94.254.163.*]
    A więc te przychody należy uznać za dobre. Teraz marzec z tygodniem świątecznym, więc powinno być dobrze.
[x]
CDRL -0,57% 8,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.