Ja się zastanawiam nad zakupem, byłem na Resbudzie w 2012 roku i infa były podobne zarobiłem 1000% w jeden miesiąc. Kto wie może historia się powtórzy?
ale prezeska polska :D i do tego nie wiadomo czy mówi po angielsku. Do tego jej celem jest jedynie robić alerty. Ciekawe jakie dostaje się wynagrodzenie za ciągłe doprowadzanie spólki na alerty. :) wie ktoś?
Myślę że bardzo niewiele. I do tego jeszcze musi w piecu palić, odśnieżać i sprzątać. Tak naprawdę to najniższa krajowa jest standardem w takich Firmach.
europejska = 1 grosz :) jak miewa się Pani Prezes? Pewnie śmieje się ze wszystkich , że za jej głupie pomysły płacą wynagrodzenie :D dobrze że P.... nie patrzą na wartość akcji swoich spółek bo by się przerazili ile spadły przez 3 lata. W sumie oni nie mają czasu na GPW bo dużo czasu pochłania im gra samym ze sobą na Novej
Dnia 2019-02-13 o godz. 15:35 ~der napisał(a): > europejska = 1 grosz :) jak miewa się Pani Prezes? Pewnie śmieje się ze wszystkich , że za jej głupie pomysły płacą wynagrodzenie :D dobrze że P.... nie patrzą na wartość akcji swoich spółek bo by się przerazili ile spadły przez 3 lata. W sumie oni nie mają czasu na GPW bo dużo czasu pochłania im gra samym ze sobą na Novej
Dnia 2019-02-13 o godz. 16:44 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-02-13 o godz. 15:35 ~der napisał(a): > > europejska = 1 grosz :) jak miewa się Pani Prezes? Pewnie śmieje się ze wszystkich , że za jej głupie pomysły płacą wynagrodzenie :D dobrze że P.... nie patrzą na wartość akcji swoich spółek bo by się przerazili ile spadły przez 3 lata. W sumie oni nie mają czasu na GPW bo dużo czasu pochłania im gra samym ze sobą na Novej > > bo RES to poważne złodziejewo - europejskie !
Tego ja nie pisałem i to bicie piany .Gość podszywa się pod mój nick.