Znów grubasy sztucznie podbiły do 16-17 groszy, ubrały leszczy, a teraz powrót na 8-9 się chyba szykuje. Dzisiaj dobrałem po 12 i 13 groszy trochę, ale chyba to wciąż jest za drogo... A co Wy myślicie? Miłego weekendu! :-)
Dnia 2018-02-23 o godz. 17:36 ~andre napisał(a): > Znów grubasy sztucznie podbiły do 16-17 groszy, ubrały leszczy, a teraz powrót na 8-9 się chyba szykuje. Dzisiaj dobrałem po 12 i 13 groszy trochę, ale chyba to wciąż jest za drogo... A co Wy myślicie? Miłego weekendu! :-)
andre vel lapton kupuje 12-13 i nagania na 8-9 wez sie chlopie zdecyduj;)))
Ja tez Ci bije brawo chlopaku, a raczej gratuluje, bo jak Ci balon peka to jest duza szansa,ze bedziesz tata. Przerazenie mnie jednak ogarnia na mysl,ze dziecko bedzie mialo dziecko, kiepska sprawa. Jak ze slynnych kolek Ci szprychy powypadaja to nawet na pampersy nie bedzie ohhhh
Co niektórzy śmieją się ze mnie, że jestem dzieciakiem, ale jakoś nie potrafią mi przyznać racji. Gdy kurs był na poziomie 15-16 groszy, to mówiłem, że czekam teraz na zjazd na poziomy 11-12 groszy. I co panowie? Gdzie gratulacje dla mnie? :-)