• Informacja z Sądu Autor: ~na_lepa [77.112.94.*]
    Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku zawiadamia o wszczęciu pod sygn. GD. VII Ns-Rej. KRS 13/18/549 postępowania w trybie art. 25a ust. 1 ustawy o KRS w stosunku do SERENITY SPÓŁKA AKCYJNA z siedzibą w Gdańsku (KRS 0000295765 - adres: 80-041 Gdańsk, ul. Nad Potokiem 7 lok. 8) o rozwiązanie spółki bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego i wykreślenie jej z Krajowego Rejestru Sądowego.
    Wzywa się wszystkie osoby, których uzasadniony interes mógłby sprzeciwiać się rozwiązaniu spółki bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego i wykreśleniu jej z Rejestru, do zgłaszania okoliczności przemawiających przeciwko rozwiązaniu w terminie 3 miesięcy od dnia ogłoszenia.
    W przypadku stwierdzenia, że podmiot wpisany do Rejestru nie posiada zbywalnego majątku i faktycznie nie prowadzi działalności, sąd rejestrowy może orzec o rozwiązaniu podmiotu bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego i zarządzić wykreślenie go z Rejestru.
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~Janek [94.254.177.*]
    To teraz czas na sprawy karne przeciwko władzom spółki .
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~rf-dawnejMAG [86.63.67.*]
    oo to coś nowego. Kwity znikną z rachunku i będzie porządek. Jeśli ktoś liczył, że finał będzie inny to sam jest sobie winien. Won z tym śmieciem, pora zamknać temat, bo to już dłuższe niż Moda na sukces... Zaraz odezwie sie zakamuflowany Andrzej straszący prezesa (pewnie mnie) sprawami karnymi i groźbami, że tak to się nie skonczy :) Ubaw po pachy.
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~tgr [91.215.47.*]
    I kto jest wygrany !?? buuuuuuaaahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............a . Tak jak mówiłem MAFIA GDAŃSKA !!!!
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~ucieszony [94.254.131.*]
    wiekszość sie cieszy ,że pozbędzie sie tego z rachunku
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~rf- [86.63.67.*]
    normalna sprawa, tylko nawiedzony Andrzej żyje w równoległym świecie. Nikt i nic tego nie przywróci, a kasa już dawno jest zapomniana.
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~Janek [188.146.231.*]
    Zobaczymy jak wysypią się pomagierzy a jest pełna lista.
    Co u rodziny prezesa? Też są i będą jakieś sprawy? Czy może chorzy i lekarza trzeba?
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~Janek [188.146.231.*]
    władze spółki nie będą się cieszyły, wytyczne ministra są jasne.
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~sachu [94.254.133.*]
    ja bym dopłacil ,zeby nie mieć tego na rachunku
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~ktostam [95.40.31.*]
    A ja chcę kasę spowrotem
  • Re: Informacja z Sądu Autor: rf- [86.63.116.*]
    było w banku ją zostawić. "Świadom ryzyka związanego z inwestycjami w instrumenty..."
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~juy [83.7.207.*]
    co innego jest ryzyko ,to wszyscy akceptują , a co innego jest oszustwo , a to musi być rozliczone i ukarane , dlatego nie odpuścimy
  • Re: Informacja z Sądu Autor: ~Janek [94.254.163.*]
    Firma od początku miała zrobić wałek, taki ambergold tyle że mniejszy ale ludzi też nacieli sporo. Dużo za uszami ma Knf oraz gpw które nie kontrolowały takich spółek i rynku New Connect.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.