Nawet jak podadzą info o przesunięciu to ile spadnie? do 70 gr? to tylko 20 % i to pewnie na kilka dni i znowu powrót pod 1 zł więc ryzyka trzymania kwita nie dostrzegam / jest do zaakceptowania:)
a jak podadzą info o pokazie to odetną i większe ilości pewnie po 1,5 - 2 zł trzeba będzie brać na lokalnej półeczce :)
Co do Kosińskiego - podaż z jego strony to kwestia zapewne podatku od sprzedanych wcześniej akcji... jak ktoś umie liczyć to sobie przemnoży ile akcji trzeba zbyć na ten podatek:)
Czytam na tym forum większośc postów i zauważyłem , że ,,ręce opadają " pozbyłeś się wczoraj wszystkich akcji czy tylko części :) ja przed weekendem wolał bym dokupić niż się wyzbyć bo to różnie może być :)
a co ten pokaz zmienia? czy ta ich maszyneria bez pokazu sie nie sprzeda? jeśli jest dobra to tak. jeśli lipna to nawet pokaz nic nie da. dlatego tylko leszcze sie napalają na info o pokazie. to tak jakby o sukcesie iphona miał decydować jego oficjalny pokaz. wtf? bedzie umwa to sobie kupie. zarobie mniej? jasne że tak ale to bedzie pewna kasa. A Wy siedzicie i sie modlicie o info o pokazie. taka desperacja to nie dla mnie