W maju kupiłem 1416 za 48 K. Teraz mam 2399 kupione za 81 600 I mam gdzieś opinie wszystkich. mam swój plan i tego się trzymam.
Jak zainwestuję 200 000 a CLN będzie słabo się rozwijał i da 500% zysku a nie jak SLV po 6 latach 1000% to i tak mam milion. W najgorszym scenariuszu.
Mój cel to 15 lat, myślę, że na luzie Celon da zarobić ponad 1000% Tylko spokój, cel i realizacja. W tym roku kurs Celonu powinien wyjść z boczniaka. Wystarczy popatrzeć jak wyglądają wykresy MAB i SLV - to trwało i nie stało się w parę miesięcy.
Jak bym miał kasę to bym kupił tez Selvitę nawet po te 60PLN, ale wszystkiego się nie da kupić:)
Każdy ma swoją politykę. Ja na PGE grając 20 000PLN robiłem kółka i ukręciłem 7 000 brutto w 6 miesięcy. Wiesz jak mnie to cieszyło.. pierwsze w życiu transakcje i około 1000 PLN do pensji za klikanie myszką...
Ale to już mi nie daje satysfakcji. Za dużo nerwów, za dużo wejść i wyjść i za duże prawdopodobieństwo, że któreś kółko będzie wtopą.
Koledzy inwestorzy nie twierdzę że akcje Celiny nie będą kosztować np 300zł za kila lat ale widzę jak reagują na spadki u usa a tam czeka nas za max tydzień porządny zjazd