Czyli albo ktos wejdzie z pieniedzmi albo sprzedaja caly gotowy projekt mss. Po odliczeniu dlugow pewnie kilkadziesiat milionow zostanie. Oczywscie czysta spekulacjii bo na razie nic nie wiemy oprocz tego ze na sanacjii im nie zalezalo tylko na czasie aby sie z kims dogadac. Tak czy owak przy tych wariantach powrot szybki na 3 zlote pewny
z panem biegockim mozna tylko stracic. Wie to każdy od dawna. Nawet podzcas emisji z pp podczas hossy w 2006-2007 na "jego najlepszyj inwestycji", zasypywał każdą próbę wybicia. Nie to co Roman Karkosik z którym kazdy inwestor zarabiał a najwytrwalsi mogli zarobić miliony bo podczas emisji z pp jego spółki szybowały w kosmos. Spółki biegockiego specjalizuowały się w kupowaniu drogo i sprzedawania za psi grosz albo doprowadzaniu do stanu "w likwidacji"...Przez naiwność straciłem przez niego 100tys..Głupi byłem ,że nie pożegnałem się z jego padlinami po pierwszym tekscie w PB napisanym przez "obróbke skrawaniem" , ewentualnie powybiciu gdy odbiły od dna po tym jak go w swego czasu w"kajdany zakuli" razem z generałem.....tfu...karma wraca i miejmy nadzieje,że i do niego wróci...