• Złodzieje Autor: ~szareryje [83.8.196.*]
    Trzeba być naprawdę upośledzonym, żeby po takiej cenie sprzedawać akcje. Gdzie są ZZ, przecież pracownicy mają mnóstwo akcji, gdzie jest opozycja? Nigdy sektor energetyczny nie był tak zeszmacony jak w tej chwili. Sam jestem już na stracie, ale powiem Wam, że mam nadzieję, że te śmieszne GPW zostanie zamknięte, kto normalny tutaj zainwestuje. ŻAL. Prośba, mam nadzieje, że wszystkie g...e, które tak starają się zdołować kurs po prostu zde..ą!
  • Re: Złodzieje Autor: ~korab [94.254.232.*]
    obserwuję notowania/wystarczy przejrzeć tabelę notowań/ i widzę, że to jest rozgrywka pomiędzy gangami mafijnymi, /mam nadzieję, że znacie pojęcie "mafia"/ gdyby było inaczej to KNF i CBA dawno zrobiliby z tym porządek
  • Re: Złodzieje Autor: ~yyy [178.217.195.*]
    ja jeszcze raz powtarzam,ze nikt nie zdolowal tej spolki na gieldzie jak ten rzad,a glownie minister energii,prosze sobie przypomniec jego poczynania wobec spolki(dywidenda,nominal,powiazania z weglem),jego niespojne wypowiedzi odnosnie przyszlosci elektrowni weglowych,no i ten atom(zreszta odczuwa to i orlen) , jednoczesnie przy malym zaangazowaniu zarzadu mamy taki wizerunek spolki na gieldzie jaki mamy,ja uwazam ze do wyborow nic sie nie zmieni ,a bedzie gorzej
  • Re: Złodzieje Autor: ~szereryje [83.8.196.*]
    Szkoda, że te pajace z opozycji nie potrafią podchwycić tematu, a dlaczego pracownicy są tacy spokojni ? 40 000 ludzi tam pracuje, przecież to jest bardzo dużo akcji.
  • Re: Złodzieje Autor: ~tjrj [94.254.232.*]
    W PGE zabrakło prądu, teraz będą sprzedawać hot-dogi
    a straty nie ma dopóki się nie sprzeda akcji :)
  • Re: Złodzieje Autor: ~hiacynt [46.134.37.*]
    co ta władza dojnej zmiany zrobiła z tej spółki!  Boże , Ty to widzisz z góry i zezwalasz na to? Zgroza!!!
    to POpłuczyny PO "h..., d.. i kamieni kupa"
  • Re: Złodzieje Autor: ~Mar [31.0.81.*]
    Przecież to wina Tuska...aha i Balcerowicz musi odejść!
    300 000 akcji za jednym kliknięciem, DROBNICA?
  • Re: Złodzieje Autor: ~tomus [92.22.179.*]
    przegrywac trzeba tez umiec , ktos musi stracic zeby ktos mogl zarobic . trzeba wyjsc puki mozna ;)
  • Re: Złodzieje Autor: ~pozdrawiam [83.31.172.*]
    ale o co wam chodzi ? Przeca Pan Prezydent mówił że czas starej dojnej zmiany się skończył i nastaje nowa tzw dobra dla pisu zmiana. Trzeba umieć czytać między wierszami Panie i Panowie :-), a nie irytować się na forach . Tu wyraźnie widać na ile rynek wycenia spółki pod rządami kolesi z pis-u Wszak odkąd pis rządzi krajem to polska giełda idzie po dnie względem giełd zachodnich . To widać wyraźnie Także nie nerwowo czekamy na 10,50 a jeśli przebije to na 9,80
  • Re: Złodzieje Autor: ~hiacynt [46.134.19.*]
    Dnia 2018-02-21 o godz. 14:39 ~pozdrawiam napisał(a):
    > ale o co wam chodzi ? Przeca Pan Prezydent mówił że czas starej dojnej zmiany się skończył i nastaje nowa tzw dobra dla pisu zmiana. Trzeba umieć czytać między wierszami Panie i Panowie :-), a nie irytować się na forach . Tu wyraźnie widać na ile rynek wycenia spółki pod rządami kolesi z pis-u Wszak odkąd pis rządzi krajem to polska giełda idzie po dnie względem giełd zachodnich . To widać wyraźnie Także nie nerwowo czekamy na 10,50 a jeśli przebije to na 9,80

a ja uważam że to jest frontalny atak żydów z całego świata na naszą giełdę. W finansach przecież to oni pany. A my możemy za to podziękować moznie nam panującym pisiorom że ich do tego sprowokowali.
  • Re: Złodzieje Autor: ~Pier [87.205.92.*]
    a ja właśnie skorzystam i kupuje po 10.68 mam już 3k i wiem że zarobię jutro
  • Re: Złodzieje Autor: ~szareryje [83.8.196.*]
    Wiecie co mnie jeszcze wkur...a. Spójrzcie na giełdę BUX węgierską i na naszego banana. Po prostu ŻENADA i jeszcze idealnie zgrał się konflikt żydowski ze strachem wywołanym w USA. PSY!
  • Re: Złodzieje Autor: ~hsh [94.254.232.*]
    Nie ma straty póki nie sprzedasz
  • Re: Złodzieje Autor: ~xxxx [62.111.213.*]
    Dnia 2018-02-21 o godz. 15:23 ~hsh napisał(a):
    > Nie ma straty póki nie sprzedasz

Tak naganiał w kryzysie 2007 roku były już prezes GPW
  • Re: Złodzieje Autor: ~Kiel [83.68.91.*]
    Nie pierwszy raz tak wyglądamy względem innych giełd....jak nie atom, podnoszenie wartości spółki, łączenie spółek, OFE albo temat frankowiczów....i będą nam wciskać że się liczą z nami. Rządzący robią wszystko by duzi się wzbogacili a nie my obywatele. Chory kraj.
  • Re: Złodzieje Autor: ~Dddd [37.47.105.*]
    Dokładnie mają nas gdzieś mięso armatnie ale przyjdzie czas rewolucji!!!!!!
  • Re: Złodzieje Autor: ~normalny [188.146.172.*]
    No przecież uwielbiana przez naród Beacia mówiła,że wystarczy nie kraść
  • Re: Złodzieje Autor: ~Mar [31.0.81.*]
    DO BRONI!!!!!.........

...TYLKO CZY BRONIA WIE ŻE SIĘ DO NIEJ ZWALIMY?
    dopóty nie posprzątają po POmiotach ni będzie żadnego ładu, patrz forum!
  • Re: Złodzieje Autor: ~szareryje [83.8.196.*]
    Tego śmiesznego prezesa PGE powinni przecież powiesić za te jaja,które mają miejsce. Błagam niech ich karma rozliczy. Rak odbytu najlżejszy wymiar kary!
  • Re: Złodzieje Autor: ~anna [185.124.117.*]
    skad takie duze pakiety na PGE i to po najnizszej cenie? czyzby ktos skupowal

• Re: Złodzieje Autor: ~hiacynt [46.134.24.*]
    Dnia 2018-02-21 o godz. 15:56 ~anna napisał(a):
    > skad takie duze pakiety na PGE i to po najnizszej cenie? czyzby ktos skupowal
    >

żyd wyprzedaje , za holocaust i nową ustawę ipn
  • Re: Złodzieje Autor: ~Ech [94.254.144.*]
    Icki nam dadzą solidnego kopniaka za holokaust .
  • Re: Złodzieje Autor: ~Mar [31.0.87.*]
    Trzeba nam mediatora! Może europoseł Czarnecki? Ma doświadczenie do polubownego załatwiania niewygodnych sformułowan
  • Re: Złodzieje Autor: ~Goldman [83.24.141.*]
    Dnia 2018-02-21 o godz. 13:34 ~szareryje napisał(a):
    > Trzeba być naprawdę upośledzonym, żeby po takiej cenie sprzedawać akcje. Gdzie są ZZ, przecież pracownicy mają mnóstwo akcji, gdzie jest opozycja? Nigdy sektor energetyczny nie był tak zeszmacony jak w tej chwili. Sam jestem już na stracie, ale powiem Wam, że mam nadzieję, że te śmieszne GPW zostanie zamknięte, kto normalny tutaj zainwestuje. ŻAL. Prośba, mam nadzieje, że wszystkie g...e, które tak starają się zdołować kurs po prostu zde..ą!

jesteś beznadziejny typowy dawca kapitału
  • Re: Złodzieje Autor: ~edt [5.172.239.*]
    Może nie manipulują tylko są roztargnieni?
  • Re: Złodzieje Autor: ~slawio [31.178.71.*]
    Tanieje sprzedają skupować i tyle czekać na odbicie,
  • Re: Złodzieje Autor: ~korab [127.0.0.*]
    tytuł mówi wszystko!
  • Re: Złodzieje Autor: vonpaulke [127.0.0.*]
    jeszcze czekam od 9 złotych zacznę kupować
[x]
PGE -0,64% 10,88 2026-04-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać