• dawać niżej Autor: ~xxx [5.172.237.*]
    no, chłopcy ze stopa pokażcie co potraficie, dawać niżej- tam czekam
  • Re: dawać niżej Autor: ~glut [195.72.148.*]
    Zabawa trwa w najlepsze. nawet nie chcę się mi na to zerkać.
  • Re: dawać niżej Autor: ~xxx [5.172.237.*]
    Dnia 2018-02-21 o godz. 12:52 ~glut napisał(a):
    > Zabawa trwa w najlepsze. nawet nie chcę się mi na to zerkać.

Mnie już też, mam ustawione niżej, jak uwalą to wpadnie tanio
  • Re: dawać niżej Autor: ~hehehe [109.207.108.*]
    Ze stopa? Nie rań mych uczuć... nikt normalny ze stopa nawet nie popatrzy na tego waszego gniota.
    Ten sam scenariusz jak na Mgames.. możecie teraz obserwować co się tam dzieje i wyobrazić że tutaj będzie podobnie.
  • Re: dawać niżej Autor: ~munio [178.42.140.*]
    Ja bym radzil ustawiac sie dopiero na 70 groni Wykres wyglada jak syf
  • Re: dawać niżej Autor: ~nil [149.156.96.*]
    To że większość ludzi ma problem z prawidłową wyceną akcji, to rzecz naturalna, bo nie każdy umie czytać bilanse finansowe ze zrozumieniem. Jak chcesz to ustawiaj kasę na 0,70 zł, może kupisz te akcje od wystraszonych spadkami leszczy. Mnie taka sugestia bulwersuje, bo ma znamiona świadomego oszustwa. Proponujesz leszczom sprzedaż akcji za 10% wartości?
    Spółka ma rating AAA 8 - najlepszą kondycję finansową, brak zagrożeń upadłością.
  • Re: dawać niżej Autor: ~munio [178.42.140.*]
    A nie widzisz , ze zarzad i cala reszta nie jest zainteresowana wzrostem akcji . Wystarczyl by komunikat ze spolki iz uwaza , ze ich akcje sa niedowartosciowane
  • Re: dawać niżej Autor: ~nil [149.156.96.*]
    Sądzę, że przy próbie zbicia kursu Alei np do 1 zł, AEK poprzez Spółkę Windalor od razu zbierze te akcje. Płacili ostatnio po 1,50 za pakiet 500 tys akcji, to niżej też wezmą. Ja nie sprzedaję, bo szanse na odkupienie niżej są znikome.
  • Re: dawać niżej Autor: ~yolo [94.0.162.*]
    Wystarczylby drobny zakup przez zarzad akcji z parkietu.
    Na takich slaskich kamienicach prezes kupila za 10k zł i moim zdaniem nawet tak maly zakup daje bardzo znak akcjonariuszom.
    Patrząc na to co się dzieje na alei bardzo mi to śmierdzi, że nie ma żadnego znaku z góry, pomimo bardzo pozytywnej sytuacji na papierze.

• Re: dawać niżej Autor: ~nil [178.43.254.*]
    Kurs spada a obroty zanikają, wszystko jest prawidłowo. Wyzbierają co się da i w każdej chwili może pojawić się popyt a podaż od razu zniknie. Za kilka dni zmienisz zdanie.

• Re: dawać niżej Autor: ~yolo [94.0.162.*]
    Jestem tu od roku, bez zmniejszania zaangażowania takze pare tych kolek widzialem ^^.

• Re: dawać niżej Autor: ~joe_black [217.17.47.*]
    szkoda że KNF się nie interesuje NC, bo tego co na koniec sesji uwala za groszę można by do końca życia wyleczyć z giełdy.
    To Ci co kasę podstawili, zbijają kurs i czekają na akcje. Na zwyżce robili białą falę a teraz robią czarną falę świec :) - dla mnie takie zabawy nie mają większego znaczenia.
  • Re: dawać niżej Autor: ~daro822 [185.46.169.*]
    A jak myslicie czy index NC ktory jest bardzo nisko moze miec wplyw na Aleje?
  • Re: dawać niżej Autor: dracos [83.7.182.*]
    mi sie tam zbijanie kursu podoba, szybciej wylecą niecierpliwi i oddadzą akcje. trochę planuje jeszcze dobrać. pzdr dla wytrwałych
  • Re: dawać niżej Autor: ~piter [188.146.162.*]
    A ja się nastawie na 0,7 może coś lykne.
  • Re: dawać niżej Autor: ~Kici [196.149.93.*]
    Chyba wódy :D
    Ucieczka drobnych inwestorów z funduszy inwestycyjnych nie spowoduje zmiany kursu Alei.
    Ja nie znam żadnych ETF opartych na indeksie NC ani żadnych innych instrumentów pochodnych czy funduszy inwestujących w indeks NC w powiązaniu z wartością Alei. Ktoś już kiedyś napisał tu, że Wall Street też Alei nie uwali - bo nie ma akcji Alei.
    Przecena innych akcji na rynku NC może spowodować odpływ kasy z Alei wtedy, gdy pojawią się walory atrakcyjniejsze cenowo. Na razie takich nie widzę.

[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.