ahaha czyli pokaz zostawili sobie na ostatni dzień wyznaczonego terminu według ciebie skoro mówisz ze prezes jedzie 27.02 do Włoch? no to już mozna być pewnym ze zadnego pokazu nie będzie
Ja widziałem na interii (specjalnie wchodziłem) i potwierdzam, że zlecenie na tyle sztuk było po 99 groszy, mi to wystarczy. Niestety zrzutu ekranowego nie zrobiłem, więc nie mam Ci jak tego pokazać, ~Ręce_opadają. Dobrze, Mark55, jeśli tym razem są gotowi. Poprzednio bardzo zawiodłem się na spółce, ale wróciłem z nadzieją, że tym razem nie zawiodą.
powinno juz byc 2zl do pokazu i moze czasem tyle byc do wtorly a wy sie dalej ociagacie no nic kupicie na open po 3zeta po pokazie i tak zarobicie pojdize conajmniej na 5zl w marcu swoje wiem 10lat doświadczenie na gieldzie i ie poszlo na marne .
Pokaz na pewno nie może być bez prezesa. Przy poważnych klientach zawsze powinna być osoba z możliwie najwyższego szczebla hierarchii firmy. W przypadku wielkiej korporacji, może być jakiś bardziej lokalny dyrektor, ale w przypadku startupu, jak w tym przypadku, na pewno prezes. Szczególnie, że od tych testów i za nimi idących umów zależy przyszłość tej firmy i GNV pośrednio.