Jeszcze żyję, dziękuję, ale minę mam nietęgą. Pokaz dopiero będzie, ale Prezes i Spółka ma problem z Panem Kosińskim, który sprzedał 696725 akcji i nawet nie raczył o tym poinformować. Niewykluczone kolejne problemy z KNF. Pozdrawiam
piep...ć gościa. Facet ma w dupie obowiązek informacyjny to faceta podkabowac do KNF. Czemu spolka ma byc winna , bo facet w dupie ma prawo? Zawieszac spółkę>? NIE - ukarac Kosicnksiego
Myślę ,że może toczyć się walka o firmę pomiędzy Panem Prezesem a Panem Waldemarem. Jest tu widać jakiś zgrzyt. Prezes chce mieć pełną kontrolę nad firmą stąd pomysł na GNV i konwersję. Waldemarowi może się to nie podobać. Nie wiadomo kto przejął te 700tyś akcji. Część ulica ,ale czy wszystko? Wątpliwe. Szły duże pakiety. Może,że Waldemar znalazł kogoś kogo namówił do wejścia w firmę.Aby mieć równowagę do Holendrów.Ostatnio też sporo akcji zebranych . Zobaczymy co wyjaśni walne. Jedno jest pewne, tu gra nie toczy się o przysłowiową pietruszkę.
Według mojej wiedzy te kontrakty są jak najbardziej prawdopodobne. Nie jest to żadna ściema, a kurs Termo powinien już być znacznie powyżej 1,50 PLN. Niestety odnoszę wrażenie, że Pan Kosiński jest obrażony na Prezesa i strzela fochy. Storpedował konwersję i zdołował kurs Termo sprzedając prawie 700 000 akcji Termo. Pozdrawiam