700 000 akcji sprzedał członek rady nadzorczej -niby przed takim odpałem ,dziwne to? Na Ursusie też Zarajczyk wyprzedawł po 4zł teraz kur już 3.32zł -cos mi tu smierdzi!!!!!!!! Zaczynam mieć duże obawy. Jakieś komentarze?
Kurs jest wysoko? O proszę. A myślałem ze powyżej 1 zł bywał a do tego na 100 zł leci. No to fest wysyła. Fajnie dzisiaj pobili. Zobaczymy czy jutro dystrybucja czy nabiorą jeszcze kogoś na "tanie" akcje pod pokaz, który nic nie zmieni
Pokaz własnie duzo zmieni ,po info kurs może naprawde dużo skoczyć ,tylko jak Kosiński o tym wie dlaczego sprzedaje tyle akcji? Jeżeli potrzebował by gotówki na ważny cel np. na operacje jak ostatnio ,napewno by ją zdobył nie sprzedająć tak cennych akcji ,które po pozytwynych informacjach o pokazie napewno skoczyły by spokojnie do 2zł.
Ale co zmienia pokaz? Maszyna gotowa tak? Więc pokaz to formalność jeśli zakładamy że spółka nie mataczy. Ktoś tu na forum uważa że jeśli och produkt jest dobry ale bez pokazu nic się nie sprzeda? Po co jechać do Włoch jak można na miejscu zrobić pokaż dla zainteresowanych? Potencjalny klient wysyła fachowca i zobaczy u nas jak się sprawy mają. Chyba, że spolka się nie szanuje i musi się narzucać z super produktem.
Włochy to potencjalnie największy zainteresowany tym produktem. Dlatego ten pokaz tam ma mieć miejsce. Z towarem jedzie się do klienta to stara zasada handlowa.