Lokal biurowy spółki kupili Miro i Gabrysia Stanisławscy , sprawdziłem w księgach wieczystych. Czyżby wyprowadzanie majątku spółki przed upadłością? Dziwne zagrania byłego prezesa
Lubie pania malwinevnawet kocham.. Corka prezia.. Tylko sie boje ze ja bede kochal przez kraty jak i swoojego tatusia. Drugi senator pi kogucie kochanym.. Juz wszystko jest o. K tylko kyrs mize go uratowac i swoja malwinke bo mieszkania itp.. Samochody.. Ito.lubue pania prezes... Jutro imreza w... Widze ze nawet sie staracie z blu. Ale wiecue 20mln.a teraz 2mln..no to nawet.. Chic oni sa madzejszi niz wy.. Prezes i cora.. Jak co to mozecie mnie pozwac. Haha. Zlodz.
Jak blu bedzie po 18gr to bedxie na zero. Tu masx odpowiedxiec a poczytaj sobie wtedy o blu ja to miala byc spolka.ALE SPOKOJNIE ZNA PREZEDA I PANIA PREZRS MALWINKE TEZ
KARMA WROCI. POZDRO. WIDZE ZE BLU WYSZCZELI MOCNO ALE NIE AZ TAK ZEBY MOJ KOLEGA ODROBIL STATY. POZDRO.
Denta medical bankrut z grosza poszedl na 12gr. A tu taka zenada. Z wstydu bym zrezygnowal z prezsa spolki. Teraz mozna wprowadzic w czasie pandemi oline rozliczenia doradztwo i wiele innych zeczy zeby spolka sie rozwijala ale oni kase maja na kontach to robia co chca. Moze ktos pozbiera troche akcji i cos ruszy. Moj kolega duzo zebral ale on moze sie bawic. Zarobil tyle na columusie ze cale to blu moze kupic. Kupil i nizej niz 10gr nie sprzeda. Zobaczymy moze ma racjie bo szczecie to ma. Pozdro