Feluś nie nabierzesz mnie siedziałem tu ponad miesiąc przy 44 do 48 tu info zrobiło swoje trza było wyjsc w pore zapytaj zawodowców kolejna kiszonka 3miesiące. ale powodzenia
Ktoś kto leci schamtami na giełdzie, ten zawsze przegrywa. Kiszonka już była, teraz mamy pozytywne info, za chwilę kolejne (o zatwierdzeniu planu dla Cube'a) więc czas na wzrosty. Bankructwo takiej spółki nikomu nie byłoby na rękę, nikt go nie chce. Spółka najgorsze ma już za sobą. Wycena jest tak niska, że ktoś może próbować ją przejąć. A wtedy mamy +300% w tydzień (tak jak np było na Rank Progresie w marcu 2016).
Bajkopisarz jestes wspomnisz moje słowa niema paliwa do lotu w góre Zawodowcy po takim infie sprzedają zostają amatorzy co sie kiszą miesiącami gorzej jak bedzie ze sąd oddali sanacje wtedy powrót na 30 gr to nie biadolenie tylko argument aby zachować ostroznośc
Informuje innych bo sie udzialałem zeby brali przy 45i 46 gr teraz była pompka i nalezy spredac bo bedzie powolne obnizanie do 45 gr Spredałem i ide na indata tam będzie pompka tam jest paliwo, ot i taka moja odpowiedź panie FELEK
siedze na tym forum od kiedy MG osobiscie w jednym z hoteli w wawie spotkal sie ze mna i zaoferowal konwersje dlugu na akcje... nie masz pojecia jak wesolo mi patrzac na ten syf... kasy nie odzyskam i nie jest to 10zl :) zastanawiam sie komu sie chce takie peany pisac?