Pisałem wyraźnie, że najpierw muszę dokupić za około 80 tysięcy złotych. Właśnie zakończyłem pomyślnie zakupy. Teraz mała konsolidacja i zaczynamy wzrosty. Pozdrawiam.
Sprawdziło się wszystko co pisałem, teraz tylko zagadka do ilu rośniemy. Obstawiam, że może być nawet 10 złotych za jedną akcję. Zdaję sobie sprawę z tego jak to dzisiaj brzmi, ale jak polecałem Syntos gdy był po 40 groszy i mówiłem, że będzie po 5 złotych, tez mało kto wierzył. A tak na marginesie Syntos doszedł aż do sześciu złotych. To, że jako pierwszy polecałem JSW, gdy była poniżej 10 złotych to drobiazg. Każdy decyduje sam. Pozdrawiam.
Spółka ,,chodziła" po ponad 30 zł za akcje także to 10 zł wcale nie jest takie nierealne. Na dzień dzisiejszy wartość jednej akcji to ok.3zł a czy będzie 2 ,3 ,5 czy 10 zł zależy jakie spółka pokaże wyniki. A najbardziej realny scenariusz to przejęcie i zdjęcie spółki z giełdy ale to moje zdanie.
Przejęcie bardzo realne, ale wcześniej piękny rajd na co najmniej 10 złotych. Wiem, że 10 złotych to żadna wygórowana stawka, ale sorry, taki mamy klimat. Ale gdyby nie było przejęcia (50/50) to cena może faktycznie grubo przebić 10 złotych.
Przeanalizowalem spółkę, jes t po restrukturyzacji, Banki jej ufają bo przedłużają kredyty, marżę realizowane są bardzo niewielkie, pomimo wzrostu jakości, udział w rynku i pozycja konkurencyjna rośnie, wszystko to to bardzo dobry prognostyk na poprawę wyników, dziwi natomiast fakt że opóźniona publikacje